Красота и мода

Чудесата на разбойници Пещера с картини

Pin
Send
Share
Send


Пещерата разбойници е държавен парк, който се намира в живописни, хълмисти гори на планините Sans Bois на югоизточна Оклахома. По-рано известен като Латимерски държавен парк, сегашното му име е получил през 1936 г. Паркът е любим на колички, ездачи, туристи и любители на открито. Тя обхваща повече от 8000 акра земя заедно с прилежащата зона за управление на дивата природа. Паркът разполага с три езера, които са идеални за риболов на пъстърва по време на сезона и приятен опит с лодка. Други дейности включват лов, планинско колоездене, пътеки за туристи и коне, пясъчни скали за катерене и спускане, както и разглеждане на листата, които дават възможност на посетителите да се наслаждават.

Пещера с красиви разбойници със снимки:

История на грабителския парк:

В околностите на парка преди хиляди години е имало ловно стопанство. Най-ранните жители са били хора, свързани с строителите на Спиро могили. Тук, след Гражданската война, тук са били скрити разбойници, най-вече Джеси Джеймс и Бел Стар.

Tryst with Nature:

За любителите на природата, Робъртс Пещера е отличен hangout, за да станете, близки и лични с природата. Неговата живописна красота е перфектна обстановка за релаксация на тялото, ума и душата и за потапяне във всичко, което природата може да предложи. Човек може да научи много за дърветата и птиците и пеперудите с времето, прекарано в парка.

Виж повече: Варовикови пещерни образувания

Езеро за разбойнически пещери:

Три езера обхващат парка - езерото Карлтън, езерото Уейн Уолъс и езерото Куун Крийк, които са създадени от язовири, построени на рекичка. Lake Carlton, изобразен на изображението по-долу, предлага съоръжения за лодки и кану.

Фестивалът на пещерите на пещерите:

Първият годишен фестивал на пещерата Roberts Cave Fall е създаден през 1987 година. В продължение на три дни годишният фестивал включва ръчно изработени изкуства и занаяти от повече от 200 продавачи на изкуства и занаяти, щандове с вкусна храна и напитки и карнавални разходки и игри. Фестивалът включва и круиз на Fall Foliage Cruise в събота, когато са изложени стотици персонализирани и реставрирани класически автомобили. Това е забавен ден за възрастни и деца.

Къмпинг в пещерата Робъртс:

Roberts Cave State Park предлага съоръжения за къмпинг, вариращи от модерни RV сайтове до примитивни терени и конни лагери. Пътеки през горите осигуряват прекрасна гледка към малка долина.

Виж повече: Пещери с кристали

Удобства за настаняване:

Roberts Cave State Park разполага с 26 каюти с една от тях, наречена Belle Starr View Lodge след скандалния беглец Belle Starr. Къщата разполага с 20 стаи и стая за събиране, като предлага панорамен изглед към езерото Coon Creek. Всички стаи в къщата разполагат с двойни легла, в които могат да се настанят четирима гости. Позволени домашни любимци са разрешени в парка и в някои от каютите.

Туристически пътеки:

Robbers Cave State Park в Wilbur-ton осигурява система за дълбоки пътеки за туристи, било то за обикновен опит, планинско колоездене или конна езда. Това е рай за конни ездачи с туристически пътеки, които предлагат спираща дъха гледка към планината Сан Боа.

Пещера на разбойници:

Грабителски пещерен държавен парк в Уилбъртън, Оклахома е идеалното място за семейство. Той разполага с всичко, което може да измислите от кабини до маси за пикник, плувен басейн с баня, детски площадки, мини голф игрище, лодки под наем, конна база, малък магазин за хранителни стоки, ресторант на място и център на природата. няколко. Удобствата в парка са многобройни, което го прави чудесна местна атракция и известен туристически обект.

Виж повече: Известни морски пещери

Грабителски пещерен държавен парк:

Пътуване до Пещерата на разбойници няма да бъде пълно без изкачване на скалите и разглеждане на пещерата от мястото, където паркът получава името си и където скандалните разбойници като Джеси Джеймс и Бел Стар отказаха от закона. Пътеките, водещи до пещерата, не са много напрегнати. Веднъж на върха, гледката към планините е освежаваща и си струва усилието.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Плесен (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send