Красота и мода

9 Обеци от пасианс в най-новите дизайни

Pin
Send
Share
Send


Обеци са едно от най-важните бижута, които една жена притежава и да изберат най-доброто за вас е забързана задача. Обеци от пасианс са елегантно и трезво износване и са желание на всички жени там. Бижуто с диаманти на пасианс се състои от един диамант като бижу. Няма изискване за какъвто и да е друг скъпоценен камък, за да се подобри деликатната диамантена част.

Обеци от пасианс в най-новите дизайни:

В диапазона от случайни до класни, имаме списък от 9-те най-обикновени пасианс обеци, за да изберете най-доброто, което ви подхожда.

1. Кристални шипове:

Кристалните обеци в сребристия цвят са добър избор за вашето случайно носене. В комбинация с етническите и елегантни рокли по ваш избор, обеците са добър избор за всичките ви излети. Купете ги за вашите партита и ги носете с всички класове.

2. Злато - сребърно стъбло:

Спирално проектираната обица в сребристия и златист цвят с блестящия кристал между тях е външно облекло за вашите партита и поводи. Това може да накара всяка жена да ги купи и да ги износва. Те имат привлекателен вид и добър финал. Така че ги купувайте и добавяйте към колекцията си.

3. Обици на чакра:

Обеците са елегантни с традиционното традиционно докосване, което носят със себе си. Сребърните обеци биха създали трайно впечатление за всеки, поради уникалния дизайн, който притежават. Така че ги купувайте, за да подобрите изявлението си и да изглеждате добре, както винаги.

4. Елегантни обеци от пасианс:

Златните обеци с елегантен дизайн с единствения камък са изтънчен и изтънчен орнамент, който всеки път ви подхожда. Те имат хубав дизайн и дизайн. Достатъчно добър, за да се носят всеки ден, обеците трябва да купят за всяка жена там.

Виж повече: Ръчно изработени обеци Идеи

5. Оцветени в розово цвете:

Обеците с цветето са уникално парче. С линейно осеяните камъни върху цветето, обицата носи ясен поглед. Добавяйки към огромния камък, който има между тях, обеците ще направят всяка жена да падне за него, цветът и дизайнът са в тяхна полза толкова силно. Така че ги купите и направете колекцията си достатъчно достойна.

6. Обици на пасианс:

Обеците на пасианса с дизайн на усукване са фин и елегантен орнамент, който можете да носите всеки ден. Кристалният шпиц добавя към своята красота и можете да изглеждате привлекателно както винаги, дори с тези дънки и риза. Обикновената обица е закачлива заради уникалността на дизайна и по този начин трябва да го купите и да ги носите!

Виж повече: Обици диамантени сапфири

7. Обици на жълто - квадратни жълти:

Жълтите обеци с квадратна кутия са обикновени обици, но привлекателни очевидно. Те носят един остър вид и ще отидат с случайни рокли, които носите всеки ден. Купете ги за ваша употреба, ако искате да правите впечатление всеки ден.

8. Diamond Danglers:

Обеци от диамантен пасианс, които са с един камък, са привлекателно износване. Те щяха да хванат очите на всеки, заради висящия дизайн, който притежават, и ви карат да изглеждате този в тълпата. Така че ги купувайте!

Виж повече: Обици от тюркоаз

9. Обеци от пасианс с форма на сърце:

Оцветените в розово сърце форма на обеци на пасианс са блаженство за всяка жена. Не само жената, но те са добра покупка за всеки човек, който иска да подари приятелката или съпругата си с перфектния орнамент. Така за мъжете, както и за жените, тези обеци са перфектната покупка.

Solitaire Diamond Earrings са идеална инвестиция, която бихте желали да направите. Те идват в изтънчени дизайни, разфасовки, стилове и подходящ за вашия бюджет. С пресен и модерен стил, получавате уникални дизайни с един диамант. Толкова красиви изглеждат, диамантите никога не могат да излязат от мода.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Calling All Cars: Ice House Murder John Doe Number 71 The Turk Burglars (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send