Прически

6 Най-добрите видеоклипове за булчински прически

Pin
Send
Share
Send


Като следвате няколко прости стъпки, можете да създадете чудеса за косата си за вашия специален ден. Булчинската прическа е по-скоро свързана с комфорт и елегантност, освен да изглежда различно. Булчинската коса трябва да бъде такава, че да допълва и сватбената ви рокля, независимо дали сте облечени с леханга или рокля или носите дупата. Тя също варира от вида на аксесоара, който сте избрали за косата си, като маангтика или воал или брошка.

Топ видеоклипове за булчински прически:

Ако планирате да носите ленга в деня на сватбата, тогава трябва да се уверите, че вашето dupatta е добре защитено с косата. Веднъж след като това е решено в зависимост от дължината на косата, можете да изберете този стил.

За тези, които нямат дълга коса, но настояват за този вид булка, където всички очи са само върху вас. Това видео ще ви помогне да имате перфектна коса дори в къса коса. Също така тази прическа е идеална, ако искате да използвате dupatta на главата си и да приложите maangtika. Страничното разделяне също дава изящен вид. Трябва да поставите maangtika преди ръка, така че да може да бъде осигурена добре.

Когато сте булка в рокля, тогава всичко, от което се нуждаете, е да аксесоарирате косата си по най-добрия начин и да го поддържате удобно. Този видеоклип ще бъде полезен дори ако имате къса коса. Използването на аксесоари ще направи косата ви като на перфектна булка. Чувствате се красиви, елегантни и уверени.

За ниското ниско ниво. Ако искате къдрици да ви направят да изглеждате очарователни, то това също може да се опита с. Тази прическа е проста не само от гледна точка на консумация на време, но и че използването на коса по-прави и къдрици го прави още по-прост, но елегантен. След като сте готови с къдриците, завържете косата с кок и закрепете я добре, за да се запази на място. Можете да използвате серум, за да добавите блясък. След това използвайте аксесоари, включително естествени цветя в кок и тук имате елегантна булка в рокля.

Ако имате коса на средна дължина и много еластична или обемна, тази прическа на кошера е идеална за дългото лице. Издълженият вид ви прави да изглеждате елегантни и високи. Този стил е вдъхновен от външния вид на 1960-те. Косата, с изключение на предната и в близост до ушите, се навива, за да направи къдрици и след това отново се разресва. След като изгладите косата, ще видите, че косата е станала пухкава и затова изглежда дебела и обемна. След това следвайте стъпките във видеоклипа.

Виж повече: Азиатски булчински прически

За южноиндийската булка, която иска да използва кок за прическа на нейния булчински ден, тази проста и лесна за коса да е перфектна. Не се налага да използвате изкуствена коса или удължители, ако имате дълга коса. Няма значение, дори ако косата ви не е толкова обемна, но това ще ви даде поглед, който искате.

Тази класическа прическа действително ще ви накара да изглеждате класически за всеки случай да бъде сватба или просто нещо друго. Трябва да използвате увивни ютии и някои аксесоари за косата си. Ако имате средно до дълга коса, може да опитате тази прическа.

Виж повече: Прическа за сватба

Източник на изображението: 1.

Гледай видеото: Две бързи и лесни прически за пусната коса (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send