Прически

9 Най-сложни прически за дълга коса

Pin
Send
Share
Send


Вярно е, че когато имате дълга коса, можете свободно да експериментирате с по-нови стилове и по-нови косми. Сред различните стилове има една прическа, наречена наслоен вид, който изглежда изключително добър в дългите косъмчета.

Подстригването или прическата се наричат ​​пластове, където цялата коса е разделена на различни, точно два или три слоя по цялата дължина на косата. Това спомага за увеличаване на обема на косата и в същото време работи за създаване на модерен прическа.

1. Класическите слоеве:

След прическата, когато косата ти най-накрая ти даде зеления сигнал, косата ти ще изглежда точно така. Най-доброто от вида може да бъде подчертано от тези меки, но шикозни слоеве. С красива странична или средна раздяла използвайте спрей за коса, за да разресвате косата си, но запазвайте светлината.

2. Изваждане на ръба:

За да изберете нова тенденция, опитайте този нов остър слой с остър край. Причината, поради която аз предпочитам този вид, е толкова голяма поради грубите ръбове, които изобразяват прическата. Предната част започва с мек, ударен поглед, който завършва в раздразнени пластове. Това дава на човека рокерски вид.

Виж повече: Прически за тънка и дълга коса

3. Избери по-големи понита:

Ако имате слоеве, но искате голямо пони за офисното си представяне, винаги избирайте тази велика илюзия, която ще накара косата ви да изглежда дълго и да запази слоестата ви форма перфектно. Сегментирайте косата си на две и използвайте горната част за някои дразнене. Вържете пони на долната част и след това завържете един от горните два, но този път малко хлабав.

4. Ниската плюска:

Който и да е казал, че многослойните косъмчета не правят хубави кифлички, никога не е преминавал през тази измама. За перфектната коса за коса, разделете косата си от двете страни и ги приберете настрана. Сега вземете средния край и го закрепете в пони. Вземете края на понито, завържете го и го закопчайте. Сега оплете двете страни и ги преобърнете за погледа на кок.

Виж повече: Прости прически за дълга коса за училище

5. Блънт поглед:

Това се нарича тъп поглед заради меките си бретончета, които падат бързо през челото. Това може да бъде перфектна зимна прическа. Различното между този преден взрив е, че е леко пометено в странично движение с големи слоеве на гърба. Включете това в пони или кок.

6. Стил на плитката:

Ние всички сме били там, където слоевете във вашата коса са влезли между страхотната плитка, която заплита както слоевете, така и плитката. Затова се опитайте за този страхотен трик, където можете да изберете оплетена плитка. Не е нужно да следвате всяка норма и правило за плитка, така че винаги, когато има непослушни слоеве, просто я преобърнете.

Виж повече: Дълги прически за фина коса

7. Половини попълнения:

Половината половина надолу е перфектната прическа за слоеста коса, тъй като повечето от слоевете на върха вече могат да бъдат здраво завързани на половин пони, докато останалата част от по-дългата коса остава свободна отдолу. Това може да се експериментира с много вариации.

8. Обикновено Puff:

За ежедневен поглед не е нужно да преминете през толкова много, само за да оставите слоевете си да влязат. Раздели предната ключалка от върха на главата си и я дразни. Сега използвайте щифтове, за да закрепите предната тръба.

Виж повече:Най-новите прически в Puff

9. Цикъл пони:

Тъй като мързеливите слоеве няма да ви позволят да имате направо пони, опитайте този красив външен вид, където връзвате ниско пони и след това го затворете.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Гледай видеото: Плитка водопад - Видео Урок (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send