Красота и мода

15 лесни идеи за занаятчийски пеперуди, които правят у дома

Pin
Send
Share
Send


Красотата на пеперудата е в крила на пеперуда, която е известна с най-доброто. Това е всичко заради неговата гъвкавост и различните цветове, които я правят още по-красива. Съдове за пеперуди са едно такова нещо, което се нуждае от малко умение, за да се направи малко по-тежка работа.

Най-добрите идеи за изработка на пеперуди в дома:

Ето някои от 15-те най-добри идеи за пеперуди за възрастни, деца в предучилищна възраст и малки деца.

1. Хартиена чанта за пеперуди:

с изработка на плавателни съдове, защо да не го направим малко по-полезен, докато правите нещо декоративно и форма на пеперуда го правят да изглежда готино, направете хартиена торбичка с плавателни съдове, прибавени към нея, можете просто да придържате занаята си към хартиената торба и тази пеперуда хартия занаят ще бъде по-полезно за вас.

2. Купа пеперуда:

Вие винаги ще се нуждаете от хартия или цветни листове, за да направите някои плавателни съдове, така че тази занаятчийска идея е наистина добра, това, което трябва да направите, е да вземете чашките от Вашата кухня, а след това да ги нарисувате красива пеперуда от цветния лист и залепете цветния лист върху чашата.

3. Вино Корк занаят:

много хора се объркват за това как да направят занаятска пеперуда, но ето една страхотна идея, когато останат с винен корк, не ги хвърляйте, вместо да ги държите, а след това можете да направите съдове за пеперуди от цветния си лист и да залепите виното. Можете също така да направите очи и други части и да се придържате към този корк и да го украсите добре.

4. Плавателни съдове за сладолед:

ти донесе у дома някои popsicle за децата си и след това са останали с пръчка сладолед, това е чудесно време да научи децата си как да правят пеперуда занаят ти ги накара да научат как да се направи красива пеперуда и просто се придържаме към този плавателен съд на пръчица с есенция. Това ще стане трудно, което ще продължи дълго и децата могат да държат в стаята си това е най-добрият плавателен съд за деца.

5. CD Butterfly Craft:

на вашето предучилищно училище често им се дават много дейности, така че тук има едно голямо занаятчийско изкуство за деца в предучилищна възраст, събиране на старите компактдискове и след това създаването на творчески занаят за пеперуди и залепване на плавателния съд по този начин нов занаят. формира се и блясъкът на CD, което го прави още по-добър.

6. Хартия за кърпи за хартия:

има възрастни, които не са само развлечение, но и занаятчийско майсторство е умение, това, което един възрастен може да направи с най-доброто от него е да спаси оставената хартиена кърпа и след това да сгънете хартиената кърпа в пеперуда първо в крилата, след което можете да направите очи от нещо различно, това са най-добрите занаяти за пеперуди за възрастни, също и за подобряване на техните умения.

7. Занаят от желе боб:

тук е едно голямо нещо за малки деца "има малко желе боб там в пазара можете да направите малки пеперуда занаят за вашето дете да играе и дори някои от желе боб са годни за консумация, така че просто трябва да се придържат тези желе боб пакет за някои сладолед стик или кърпа щифт, добър начин за вашето дете да играе с и от най-добрите пеперуди занаяти за малки деца.

8. Плат за кърпа:

Един голям занаят идея е плат плат занаят всичко, което трябва, е кърпа плат и вашите плавателни съдове нужди просто трябва да оцветите кърпа щифт и едно добро нещо, което можете да направите, е да завърже тънко въже във формата на крила на пеперуда, и тук можете да получите красив занаят.

9. Плавателни съдове за пеперуди:

има много пеперуди за занаяти и много различни идеи ”сред тях е един за тъкани пеперуда занаят, всичко, което трябва да го направя вземете цветни тъкани и ги смаже малко след това просто вратовръзка един край и да му даде форма на пеперуда. Вие правите голямата дълга част на пеперуда с някои сгъваеми телове, така че не е светлина.

10. Креда за пеперуди:

децата обичат да играят с тебешири и докато са млади и свободни, защо да не уловят миговете си с добър фон, един добър занаят за пеперуди за деца е, можете да направите голяма пеперуда с тебешир и да оставите децата да лежат на земята в средата и след това улови тези щраквания.

Виж повече: Как да направим занаятчийски дизайни у ​​дома

11. Плавателни съдове с пеперуди:

Защо не направите пеперуда от листа и клонки от заобикалящата ви среда, тази занаятчийска идея за възрастни е добра, където просто трябва да изберете различни цветни листа и да му придадете форма на пеперуда, като ги залепите заедно и добавете клонката в средата. част от тялото и малки уши.

12. Бисквитка с пеперуди:

една удивителна занаятчийска идея за възрастни са „пеперудите“ „бисквитките“, които можете да направите в пеперуда, те ще се нуждаят от тежката работа, но всичко, което трябва да направите, е да оформите тестото под формата на пеперуда или да ги поставите в форма на пеперуда получи едно невероятно нещо.

Виж повече: Коледни идеи за занаятите

13. Възглавница за пеперуди:

Добре, така че тук е едно голямо нещо за хората, които обичат пеперуда можете да направите възглавница на пеперуда просто трябва да го даде форма на пеперуда и го шият във форма на пеперуда това е един добър пеперуда плавателни съдове за възрастни можете да увеличите способността си в това и също печелят пари от него.

14. Стъклопис:

добре, така че едно добро нещо за децата е замазката за пеперуди за деца, всичко, което трябва да направите, е да накарате детето да научи за този занаят, това е само плавателен съд, който е залепен на чаша и прозрачен, за да го видите. през него.

Виж повече: Занаяти за възрастни

15. Занаят на полка:

някои хора обичат да имат полка точка в дома си, така че една добра идея за пеперуда за възрастни е, че можете да направите пеперуда изработени от полка точка лист или shinny полка точка лист с крилата си в него, и можете да ги окачите в стаята си или където го харесвате най-много.

Така както е споменато по-горе, има много идеи за плавателни съдове и занаяти, които можете да свържете и направите, занаят може не само да повиши уменията си, но също така ще ви помогне да направите малко пари от дома си, ако можете да стартирате малкия си предприемач , Така че просто опитайте.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: The Things Dr Bright is Not Allowed to Do at the SCP Foundation (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send