Татуировки

9 Смеещи се и страховити дизайни на татуировки на клоун

Pin
Send
Share
Send


Човекът, който се смее на червения нос, е това, за което си мислим, когато говорим за клоуна. Този стандартен образ на клоуна също може да бъде демонстриран в различна рамка и когато това се очертае като татуировка, е истинска творческа работа, която просто трябва да бъде оценена.

Стилни и най-добри дизайни на татуировки на клоун:

За да получите добра представа за тези различни изображения на клоун тук са топ 9 татуировка дизайни на клоуни със снимки !!

1. Смех на клоун татуировка дизайн: t

Смеещият се клоун определено е първият избор, когато мислим за татуировка на клоун. Този татуиран дизайн е подходящ както за татуировка на ръце както за момичета, така и за момчета. Татуировката на клоунското лице е изобразена с отворено, изсмяно лице.

2. Плач за клоун татуировка на лицето:

Това е една от другите лица, демонстрирани от дизайнерите, в които клоунското лице хвърля сълзи и е популярно известно като татуировка на плачещото лице, която може да се оцвети като татуировка на ръката или краката.

3. Дизайн на татуировки с 3D клоунско лице:

3D татуировката на клоуна определено придобива своето значение за великолепния си облик и дизайн. Изображението, изчертано в 3D изображението, е изключително креативно, с подробна подробна работа, която изисква много търпение и време.

4. Дизайн с татуировка на зъл клоун:

Злото е другата страна на татуировката на лицето, което се смее. Тази зловеща татуировка на страшното клоунско лице е покрита с едно мастило, тъй като цветната татуировка може да отнеме много време в боядисването на всяка част от лицето. Този зъл татуиран дизайн много деца наистина искат да имат.

5. Ядосан дизайн на татуировки на клоун:

Гневната татуировка на клоуна на лицето обикновено не се носи с татуировка, поради отрицателното й усещане, но много млади хора имат тази татуировка като временна, която може да бъде изтрита след няколко седмици.

6. Дизайн на момичешки клоун татуировки:

Момичето за клоун татуировка е нов дизайн, който е придобил много внимание от страна на жените тълпа. Тъй като клоун преди там, където се подписва само с лицето на човека в ума, но това момиче татуировка с дълга коса и страна момиче шапка вид е супер готино, дадени от дизайнерите.

7. Дизайн на татуировка с черепски клоун:

Татуировката на клоунския череп е обичайна татуировка, но начинът, по който се извежда лицето на черепа, е най-важното и предизвикателство за дизайнерите да ги мастират. Едно такова предизвикателство е татуировката на черепа. За да стане по-смешно, шантавата изглеждаща татуировка на черепа е покрита с ръка.

8. Дизайн на татуировки за клоунски пролет:

Тази иновативна и смешно изглеждаща луда татуировка на клоун, която се издига от кутията на пролетта, може да бъде един от творческите и смях, който носи дизайн. Клоунското лице е боядисано с цветни цветове. Очите са доста големи с дребни нервни детайли с ухо на пони.

9. Щастлив и тъжен дизайн на татуировка на клоун лицето:

Щастлива и тъжна татуировка с ръкав на лицето на клоуна може да извади на лицето на двамата едностранно лице на един артистичен начин. Щастливото лице е съвсем различно оцветено със силно усмихнато лице и плачещото лице, покрито с отворено лице. Сега се усмихнете и плачете по-късно темата зад татуировката.

Дизайнът на татуировката на щастливото лице определено е най-обичаният дизайн от всички възрастови групи, но другите емоции, като ядосан, тъжен, зъл, плачещо лице, могат да бъдат една от татуировките, написани като една от фазите, където сме под тъжно и емоционално лице на нашия живот. Тези татуировки ще ви научат на урока на живота си; получите някакъв положителен образец на лицето за вашите позитивни амбиции.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send