Красота и мода

9 най-добрите персонални възглавници и персонализирани фото възглавници с картини

Pin
Send
Share
Send


Възглавниците по поръчка са хубав начин да направите дома или колата си по-декоративни. И процесът е много прост - купувате декоративни калъфки за възглавници за вашите съществуващи възглавници и след това ги пъхнете в тези корици. И вуала, получавате нова и красива възглавница, която е направена по поръчка. Няма нищо по-добра идея от персонализирането на собствените ви възглавници. Ето защо този списък ще ви помогне да изберете най-добрите за себе си и вашето семейство.

Персонализирани възглавници и персонализирани фото възглавници:

Нека да намерим тук с споменатите девет обичайни възглавници, за да направим вашия интериор по-привлекателен.

1. Изработени по поръчка възглавници:

Ако ви харесват персонализирани възглавници, тогава това ще ви накара да се усмихнете. Тази внесена възглавница е изцяло от памук и също се внася. Тази екологична възглавница ще ви помогне да поставите своя снимка или всякакъв вид текст. Тази възглавница може да се използва както в дома ви, така и в колата. Абсолютно, най-добрата персонализирана възглавница с картина, за да бъдем честни.

2. Персонализиран дизайн на домашния декор.

Ако сте в персонализирани възглавници за хвърляне, тогава това ще бъде най-добрият вариант за вас. Тази възглавница се състои от изцяло памучна лентова смес и има цип, който да го запечата напълно. Този модел е даден само отпред и изглежда много красив. Тези нови възглавници определено ще направят и другите ви възглавници изглеждащи страхотни.

3. Възглавница за цип от бял памук:

Ако обичате да използвате възглавници по поръчка, можете да опитате това. Тази възглавница е изработена от меки и памучни материали, които не само са подходящи за кожата, но и са екологично чисти. Освен това има затваряне на ципове, което остава невидимо. Красивите дизайни и модели на възглавницата изглеждат страхотно и прекрасно.

4. Двустранни вътрешни възглавници за снимки:

Това е една от най-добрите напечатани възглавници по поръчка в момента. Те наистина са много удобни и изглеждат прекрасно. Те са много устойчиви на избледняване и също ще ви помогнат да погледнете стаята си по-оживено. Възглавниците се отпечатват от двете страни, с невероятно качество от всяка страна. Това е една от най-меките и стилни възглавници.

5. Декоративни възглавници за възглавници:

Това е една от най-уникалните по поръчка декоративни възглавници, които някога можете да намерите. Калъфките за възглавници са изработени от лека, много издръжлива текстура, както и малко груба. Калъфите за възглавници са създадени с обширни ръчно изработени професионалисти, така че няма да има оплаквания и са идеално пригодени за всякаква употреба в къщата. Ципата върху нея също е напълно скрита.

6. Ръчно изработени персонализирани възглавници:

Това е един от най-простите, но стилно изглеждащи персонализирани декоративни възглавници, които можете да намерите. Калъфите за възглавници са изработени както от полиестер, така и от вълна и могат да се използват всеки ден и също да се използват като великолепен декор. Случаите изглеждат много различни, сладки и очарователни за общите потребители. Ръчно изработената калъфка за възглавница също има скрит цип.

Виж повече: Възглавници за кърмене

7. Калъфка за възглавници:

Персонализираните фото възглавници са чудесен начин да покажете своите стилни и семейни снимки на роднини и други. Тези случаи не само изглеждат чудесно, но и създават изявление. Абсолютно от съществено значение за един съвременен дом, а оттам и за цялото семейство.

8. Калъфка за възглавница с бродиран памук:

Ако планирате да закупите персонализирани бродирани възглавници, погледнете тези опции. Тези капаци са изработени от дебели памучни ленти, с висококачествени материали. Те са много меки, меки като покрития, които изглеждат много хубаво и жизнено. Тези корици са само едностранни и имат скрити ципове.

9. Деликатно органично памучно черупка:

Тези поръчкови възглавници за хвърляне са страхотни черупки за възглавници за малките ви деца. Тези черупки са ръчно изработени и изцяло изработени от органичен памук, който е свободен от всички вредни химически и други вещества. Те са много пухкави и дават хубава мека поддръжка на главата и шията на децата ви. Те също не са алергични.

Така че сега трябва да ни е напълно ясно, че има толкова много начини да персонализирате възглавниците си. Независимо дали купувате кутии или черупки, можете да ги украсите с различни видове снимки. Те всички ще изглеждат страхотно и по този начин ще направят съня по-удобно и спокойно.

Гледай видеото: SCP-093 Red Sea Object. Euclid class. portal extradimensional artifact stone scp (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send