Красота и мода

Облечи седемгодишно момиче - 15 най-добри и красиви дизайни

Pin
Send
Share
Send


Има много възможности да получите роклята за 7-годишни момичета. За разлика от момчетата, те имат многобройни възможности да вземат. Тук има 15 топ модела на рокли, избрани за 7 години, които са дълги, с дължина на коляното, парти за облекло, събиране на сватбени събития, празнични дрехи, бални рокли и т.н. към уникално и най-подходящо заключение за вашето сладко любимо дете. Хайде, изследвай.

Модерни и сладки 7-годишни момичета в партита:

Тук се представят топ 15 7-годишни рокли, които са удобни за носене по всяко време или по специални поводи.

1. Облечи балкалориевите копринени момичета:

Това е автентичен дизайн на дълга рокля за 7-годишна рокля, която е в ослепително тъмно син цвят. Тя е без ръкави и е изработена от чист материал от Жоржета, с бродерии от флорални зири по цялата пола.

2. Рокля на парти за облекло за рокли:

Това са черни меки мрежести рокли за 7-годишно момиче с дизайнерски вътрешни апликации. Тази черна рокля с кръгла форма на врата е без ръкав и е най-добрият избор за церемонии като партита, фестивали, сватби и др.

3. Облечи момиче с дължина на коляното:

Накарайте децата си да се изпълнят с това ново пенливо вино с цвят на коляното за 7 години. Тя е с прикрепена тип блуза, прикрепена към пола с множество ракети. Тази рокля с цвят на вино също има огромна флорална дъга като основен дизайн.

4. Мъжки рокли без ръкави:

Сложете очите си на тази нова колекция от 7-годишна рокля на момиче, която е в тъмно лъскав кестеняв цвят. Той е без ръкави и има дълъг връх на хип, който е с великолепен голям лък с обикновена пола. Това е най-добре за всеки рожден ден време или това е добре за подарък тип също.

5. Облечи бродерия за момичета от тюли

Нека вдигнем погледа си в тази гама от леки сенчести материали от памучен полиестер. Това е перфектната колекция от рокли за 7-годишно момиче, за сватбени тържества с бродирана дълга пола.

6. Стилно момиче с рокля за топки:

Ето и новото стилно облекло за 7 години бебешки рокли за случайни носения. Тя е без ръкав и е изцяло изработена от мрежеста тъкан в крем нюанс. Тя има огромни ярки флорални апликации в дългите си пола. Ако някой училище функционира или някой фестивал облекло, ако търсите, то това е един хубав избор за 7-годишно момиченце.

7. Акрилни рокли с дантела:

Тази зашеметяваща гама от роклички за момичета има акрилни дантели отпред и е изработена от органичен памучен плат. Той е с дължина на коляното и нагънат в моделната си пола. Роклята е с дължина до коляното на 7-годишните момичета.

8. Пайети сърца партия носят момичета рокля:

Добавете красотата към колекцията на дрехите на малкия си човек, с този цветен дизайн на сърцата с пайети върху целия материал на роклята. Изцяло е изработена от висококачествен жакардов материал, който е в богат кремав цвят. Тя има неравномерно срязване в дъното.

9. Облечи принцеса за момичета от пром.

Това е елегантният розов сенчест бал на бала носи рокля за 7-годишно момиче с висок модел на врата. Върхът е релефен с цветна бродерия и изпълнява колан с лък. Сатената розова пола е изчистена. Това е тъмно оцветена рокля, която е подходяща за по-красиви момичета тип кожа.

10. Облечи момиче с дизайнерско облекло за парти:

Това е уникалната гама от дизайнерски серии от 7-годишна рокля за момичета. Тази сладка и проста светлооцветена червена рокля е без ръкави и има дълга пола с вътрешна подплата от сатен дизайн. Външният слой е от чист материал. Той има златна флорална бродерия, както и апликациите.

11. Рокля на синьото момиче Royal Blue:

Разгледайте красотата на тази пленителна колекция от кралско синьо тонизирана рокля за момиче на възраст 7 години. Тази рокля има уникален топ модел с ремъци и с няколко зари бродерии. Дългата рокля от шифон има златна дантела наоколо.

12. Облечи красиви момичета с цветя:

Намерете веселата гама от колекция от 7-годишно момиче. Това е рокля с вид корал с коралов сатен и органза асиметричен дизайн на гърдите му. Тази рокля от цвят на праскова е с дължина на коляното.

13. Пълно момиче с максимална дължина:

Тази зашеметяваща колекция е още един хит на красиви рокли за 7 годишна възраст. Той е релефен с лек сатен и неткани материали, за да завърши цялостния си вид. И има някои флорални и лък апликации на предната част, за да изглежда богата и е предназначена за партита.

14. Облечи розово Shifty Work Girls:

Тук идва искрящата гама от рокли за парти за 7-годишни момичета. Тя е без ръкави и е изработена с помощта на уникален вид работа, наречена смяна. Вътрешният слой на полата е направен с нова розова сатенена материя. Това е проста, но сладка рокля, която винаги дава най-добър външен вид.

15. Облекло за сутаджийски тениски:

Гледайте тази елегантна флорална рокля с усукани сусажи и разфасовки върху нея. Прикрепената пола има няколко слоя факли, като горната част е вградена в черно-червен цвят. Този тип рокля е с дължина на коляното и шията без ръкави.

Ако сте наистина в чудо да търсите за рокли и дълги рокли на момичетата, тогава горната дискусия буквално ще ви позволи да стигнете до едно решение. Тук споменахме всички налични дизайни и модели за 7-годишните момичета. Има широка гама от цветове и материали на тъканта, които се използват, от които имате разнообразие от опции, за да получите любимото за вашето малко дете.

Pin
Send
Share
Send