Красота и мода

15 нови стила на брада и мустаци за мъже и тийнейджъри

Pin
Send
Share
Send


Да имаш брада и мустаци с различни стилове винаги е бил модерен за мъжете. Но с промяната в поколението стиловете за поддържане на мустаци и брада също се промениха от нормално към нещо привлекателно. Факт е, че без значение каквото и да е поколението, добре поддържани и поддържани мустаци и брада винаги ще бъдат облагодетелствани, за да изглеждат мъжествени. Стилът на брадата зависи и от професията, в която човек е въвлечен, за да получи този опустошителен вид.

Също така ли сте очаровани от това да държите брада мустаци? Ето няколко стила на брада и мустаци, които са останали в разговори в наши дни, за да изберат според вашето лице и интерес,

Стилове за брада и мустаци за мъже и чай:

Нека видим тук със списък от прически с мустаци и брада, за да получите нов облик.

1. Устни и брада Bandholz:

Интересен стил мустаци и брада, въведен от Ерик Бандхолц, винаги е останал в търсенето. Брадата подхожда на мъже с овална, диамантена и триъгълна форма. Развиването на този стил отнема минимум 6 месеца, а също така трябва да се поддържа с помощта на инструменти за подстригване.

2. Единната брада:

Името идва от дължината, с която идва. Най-подходящ за мъже с квадратно, кръгло и овално изрязано лице, тази брада се отглежда до близо 2 инча от брадичката и се получава хубава кръгла форма. Това е широко избран стил за професионален външен вид.

3. Бръснач:

Без значение каква форма на лицето имате, тази брада и мустаци биха перфектно ви подхождали. Това е стил на брада, който винаги е останал в тенденция. Страните на брадата не са добре оформени, но краищата трябва да бъдат остри и ясни.

4. Холандска брада:

Искате ли да дадете на вашия брада стар растеж? Холандската брада е това, което търсите. Перфектен за диаманти и овуларни лица, брадата в този стил се отглежда в посока навън в акцентирано положение от брадичката.

5. Конусна и къса брада:

Конусовидни и къси остават любимият стил на тийнейджърите в днешно време сред стиловете на брадата и мустаците. Брадата в този стил се предлага с къса коса, по-добре за лице и кръгла форма. Брадата е чиста, докато мустаците се впият в брадата с по-малко коса за цялостен вид.

6. Стил на тънката брада:

Това се счита за най-краткия стил на брада, където бакенбардите са тънки и почти изчезват. Брадата и изрязаната по лицето брада се срещат при брадичката, което дава зашеметяващо въздействие върху квадратни и овални лица.

7. Редове за стилове за дни:

Това е вид пълно брада мустаци с правилна форма и ясни разфасовки са доста приспособими за всеки вид лице. Мустаците на брадата идват доста по-близо до брадата, но не го докосват, като изрязват бръснач.

8. Бледа брада:

Избледнелият е стил на дълга брада и мустаци. Брадата в този стил се отглежда на около 3 инча от брадичката и се подрязва в плосък стил. Мустаците се прикрепят към него с тънък или дебел слой, най-добре за овални и квадратни лица.

9. Bold и дебела брада:

Когато става въпрос за гъста брада, думата bold идва заедно с нея. Брадата идва с дълга коса; Въпреки това, дължината е все още къса до брадичката. Това е стил на брада, който се извършва от всяка форма на лицето с подходящи ъгли за елегантен вид.

10. Кръгла брада:

Кръглата брада и мустаците идват с дебела и тънка коса. Те са идеален за мъже с кръгло и овално лице. Той е известен още като стандартна брада, която изглежда доста подредена. Избира се от мъже, които искат представителен вид заедно с брада.

11. Приятелска брада за котлети:

Това е просто невероятно сред стила на мустаците и брадата. Той е известен също като спринцовки, изрязани или странични мустаци, с пролука в брадичката, която беше въведена по време на американската гражданска война. Ако имате квадратна или кръгла форма на лицето, този стил на брада определено ще ви подхожда.

12. Брада Гарибалди:

Това е един от дългите стилове на брада и мустаци. Това е най-доброто за вас, ако имате правоъгълна или овална форма на лицето. Това, което е подобно на Bandholz, идва с гъста и дълга брада с мустаци, завършващи с къдрици.

13. Ръка и брадичката на брадата:

Наистина сладък стил на брада за носене, брадата и мустаците тук идват с ограничен растеж. На мустаците се дава дълъг растеж, докато брадата се отглежда дълго само в частта на брадичката. Този дизайн се извършва предимно от мъже, които имат растеж на брадата в ограничена лицева област с продълговата или правоъгълна повърхност.

14. Стил на брада Ван Дайк:

Ван Дайк идва със седем различни стила на брада. Те са популярни при мъжете с тясна брадичка. Стилът на брадата може да се каже, че е комбинация от двата стила на коза с мустаци. Стилът е със средни мустаци и форма на котва на брадичката. Името на дизайна бе дадено след Антъни Ван Дайк, тъй като беше негов подпис.

15. Брада за обувки за коне:

Тези бради мустаци ще ви напомнят за вида на ретро. Стилът се постига чрез разтягане на мустаците, свързващи брадата надолу. Страните на брадата и централната част на брадичката са оставени чисти за бръснене за получаване на желания вид. Дължината на страните може да се запази по желание.

Други от всички тези, други брада и мустаци стилове включват стърнища брада, козината брада, балбо брада, оригинална брада брада, брада шеврон, котва брада, къса бокс брашно, и много други, които са били избрани от мъжете според формата на лицето. Също така трябва да се знае, че колкото по-дълга брада ви държи, толкова повече грижи се изискват, тъй като могат да бъдат засегнати от бактерии, които ви причиняват инфекция на кожата.

Гледай видеото: PK 2014 (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send