Красота и мода

Какви са най-добрите шампоани за къдрава коса

Pin
Send
Share
Send


Различните типове коса изискват различни видове грижи. Докато красотите с прави коси са лесни, това е доста трудна работа за къдравите глави, които непрекъснато се борят да пазят къдриците на място. Укротяването на главата, пълна с къдрици, не е парче пай. Къдриците се заплитат, навиват и се заплитат още малко и затова се нуждаем от специални грижи за специалната коса, с която се полагаме.

За щастие, напредващите търговски пазари имат само нещо специално, което търсим, шампоан, формулиран специално за къдравите момичета от грива.

Списък на шампоаните за грижа за косата за къдрава коса: t

Погледни в списъка по-долу, за да откриеш идеалния за теб, така че да можеш да имаш добър ден на косата, по цял ден всеки ден.

1. Garnier Fructis укрепващ шампоан за къдрава коса:

Шампоанът за укрепване на Гарние е с широк диапазон, но този, който търсим, е вграден в думите лъскави и блестящи, което е точно това, което прави, за да запази тежките заплитания. Хидратирането на вашите нишки и подхранването им никога не дойде по-добре от това. Направено с плодови микромасла, това осигурява отдавна изгубена храна и запазва замъгляването.

2. Шампоан за лечение на къдрави решения за коса:

Често много къдрици, определящи шампоаните, са химически вредни за вашите крехки къдрици, където унищожават целия вид на къдриците, опитвайки се да ги укротят до съвършенство. Това е мястото, където се играе Шампоан за лечение от Curly Hair Solutions. А без силиконов шампоан и стриктна формула за лечение естествено ще контролират Ph баланса на косата ви, поддържайки го хидратиран, но още разбиран.

3. Билкова есенция Шампоан:

Шампоанът Herbal Essence's Totally Twisted се доставя в лъскава лилава бутилка, пълна с екстракти от ягодоплодни, които допълват нишките от произхода на фоликулите, което ги прави силни и еластични, така че можете да развявате красива глава на къдрици, без да се налага да се тревожите по всяко време на деня.

4. L'Oreal Vive Pro Hydragloss шампоан за къдрава коса:

Самите експерти на L'Oreal Paris Vive Pro Hydragloss поддържат косата ви подхранвани и хранени с основни хранителни вещества, докато работят върху корените, за да ви осигурят дълготрайните къдрици, без да се налага да се притеснявате за счупване или разливане. По същество опаковани с витамини против падане на косата, този шампоан овлажнява сухата коса и го държи опитомен.

5. Шампоан за контрол на климата Tresemme за къдрава коса:

Всички ние станахме жертва на зимния топъл ден, когато косата ви губи влагата си и започва да ви дива. За да се избегнат тези ситуации, Tresemme извади шампоан за контрол на климата, който образува защитна ключалка около усуканите ни нишки, като ги държи имунизирани срещу сухота и къдрене.

Виж повече: Най-добър шампоан за къдрава коса

6. Шампоан за рогове на TIGI Catwalk Curls:

TIGI Catwalk ви представя шампоанното излъчване Curls Rock, направено специално за вашите къдрави гриви, където се знае, че шампоанът задържа влага в продължение на повече от 24 часа, хидратирайки нишките от корените, така че да не може да се втвърди нишките, докато се опитвате да размажете лъскавото си течение грива.

7. Шампоан Fekkai Luscious Curls:

Фредерик Феккай извади шампоан с пищни къдрици със специална смес от нектар и жен-шен, който изглажда изкривените ключалки и държи къдриците далеч. Бутилка, опакована в бежова бутилка, има гладък аромат и ефективно удължава формулите.

Виж повече: Най-добър шампоан за мъже с изтъняваща коса

8. Шампоан за изглаждане на къдриците на Тони и Гай:

Основната перспектива за тонизиращия шампоан на Тони и Гай е да блокира къдриците, което е основната причина за всички заплетени и натрупани продукти. Този лек шампоан, опакован в доста розова бутилка, ще извади заплетените веднага, като в същото време запази ръката си.

9. Бъмбъл и Бъмбъл съзнателен изглаждащ шампоан за къдрене:

Предлагайки се в бяла бутилка, шампоанът за нагъване на Bumble и Bumble Conscious ще подмлади сухата влага без къдрици и ще им даде перфектния отскок, като същевременно ще го поддържат хидратирани и оформени по цял ден.

Виж повече: Кой шампоан е най-добър за суха коса

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: 6 Натурални продукта за изправяне на косата (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send