Красота и мода

Как да направя Корейски грим за очите?

Pin
Send
Share
Send


Корейската поп музика се превърна в много нарастваща тенденция в наши дни. По същия начин корейските стилове за рокли и други модни жени също са придобили много популярност. Те идват с опашки и трябва да знаете как да направите това правилно или да вземете помощ от някой професионалист. Обикновено не са необходими много видове цветове за тези изгледи. Можете лесно да направите тези опашки подплата и да използвате някои подчертаване цвят или блести, за да създадете нещо подобно.

По-долу са посочени стъпките, за да получите корейски грим за очите, който изглежда като изображението, показано по-горе.
• Стартирайте цялото нещо на почистена повърхност. Ако лицето ви не е чисто и порите имат масло в тях, тогава вашата основа или коректор няма да седи правилно. Това е важно за тези, които са суха или мазна повърхност. Ако имате суха повърхност, трябва да използвате овлажняващ крем след това. Можете също да използвате някои хидратиращи кремове.

• Трябва да използвате грунд за грундиране на повърхността, а също и за капачките. Ако искате, можете да си купите професионален капак на капака. Можете също да използвате грунд на капака. Това може да се смеси с гъба.

Виж повече: Грим за очите Снимки на Пакистан

• Трябва да използвате някакъв коректор, за да прикриете всякакви петна или следи от акне върху лицето. Вие също трябва да го използвате под очите. Това ще прикрие петна или всякаква форма на тъмни кръгове. Тези дни поради лоша диета или забързан график почти всички жени имат тъмни кръгове. Затова трябва да си купите скъп коректор. Можете да използвате конзола за пръчки, която е много лесно достъпна и не е скъпа. Те са за начинаещи. Ако искате нещо професионално, тогава можете да използвате кремове за крем. За стареещи повърхности е възможен прахообразен минерален коректор, който покрива с четка, защото това помага на коректора да седи в порите.

• След коректора трябва да използвате основата. Можете да използвате гъба за грим, за да го смесите правилно. Това помага да се направи основния грим. Можете да смесите това с други четки за основа.

• След това трябва да използвате някои компактни. Прахът се поставя върху долния слой на основата като коректор и основа и също така абсорбира излишното масло. Можете да използвате насипен прах с разхлабена четка за прах или обикновен компакт с гъбен апликатор.

• Това ще бъде основният грим за лицето. Можете да използвате подложка за устни и можете да използвате някои руж, ако искате смели очи. Това е правилно обединено с тази форма на очите.

• За да започнете грима върху окото, нанесете розов цвят върху цялата област от костите на челото. Можете също да използвате цвят на плътта, който е подобен на вашия тен.

• Сега вземете тъмна сянка. Можете да използвате блестяща изгоряла сянка като въглен. Вземете тънък апликатор. Използвайте това в сянката. Отстранява се излишъкът и след това се нанася в леко опашка по дължината на линията на ръба, но не върху целия капак.

• Сега вземете всякакъв вид лайнер, който може да използвате. Можете да използвате гел лайнер, който е много професионален за всяка форма на опашката формати. Можете да го използвате по тънък начин от вътрешната страна до външната страна. Разширете това по черен начин. Не правете това много наклонено нагоре.

• Сега вземете сребърна сянка и използвайте върху долния край на външната страна.

• Използвайте спиралата, за да придадете на миглите палто.

Виж повече: Японски техники за грим за очите

Гледай видеото: 8 Корейски тайни за разкрасяване, които трябва да знаете (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send