Красота и мода

9 Най-добри ветроустойчиви чадъри със снимки

Pin
Send
Share
Send


Ветроустойчиви чадъри се предлагат в различни размери от 25 ”до 32”. Сенниците са също от единични или двойни слоеве. За да го направят ветроупорен, рамките и ребрата са изработени от здрав алуминий или фибростъкло. За да направят чадърите идеално сцепление дори и в трудните времена на бурен вятър, техните дръжки са направени с материали като EVA, гумено покритие, гума, алуминий и също дървени. Сенките са изработени с висококачествена висококачествена материя, която ви предпазва от изсъхване и е изключително лесна за изтръскване на дъждовните капки.

Последни ветроустойчиви чадъри:

Тук са Топ 9 колекции от ветроустойчиви чадъри с изображения, които определено отговарят на вашата страст.

1. Класически автоматично отворени ветроустойчиви чадъри:

Погледнете към този двоен сенник, проектиран за вятър, с автоматично отваряне. Тя е с естествена, класическа извита дърворезба J-Handle, която помага за лесно и безпрепятствено захващане. Чадърът използва щипка по-малко отворена и затворена система за освобождаване. Има валове, изработени от подсилен лек фибростъкло.

2. Обратно затваряне на ветроупорни чадъри:

Тя му позволява да издържи дори на мощния вятър, в който стандартните чадъри лесно могат да се срутят. Това е наистина практично да се използва и лесно да се справя в дъждовния сезон. Ако имате малко пространство, то този реверсивен чадър позволява сигурно отваряне. Например, ако сте в колата и се опитвате да се пазите от мокър тогава този чадър винаги ще бъде избор.

3. Blunt Technology Ветроустойчиви чадъри:

Направете своя избор с този устойчив вятър с чадър, използвайки тъп технология, която равномерно разпределя силата навън от ребрата покрай ръба на балдахина. Плаващите ребра са телескопични, които се простират към ръба на купола. Това е най-добрият и лесен начин да контролирате чадърите при силните ветрове.

4. Ветроустойчиви чадъри за голф от висок клас:

Променливите размери, присъстващи в сенниците на такъв ветроустойчив голф чадър, го правят полезен за много цели. Тъканта, използвана за покривалото, е сребърно покритие. Рамките са направени с помощта на желязо, а ребрата са от фибростъкло. Той има характеристика на ръчно отваряне с гумена дръжка.

5. Изключително големи ветроустойчиви чадъри:

Уверете се, че сезонът на мусоните е най-наслаждаващ се без големи стъклени чадъри. Те са достатъчно големи, за да бъдат достатъчни за двете, и са силно проектирани за борба с инверсионното увреждане. Те са оборудвани с технология за автоматично отваряне с изключително силни мега ребра. Има 16 ребра с черен голям балдахин.

6. Дамски цветни ветроустойчиви чадъри:

Това е дамски ветроустойчив чадър, който е най-добрият вариант при бърза отваряне и затваряне на механика. Той е отпечатан с розови маргаритки в пълен разцвет, е перфектният моден аксесоар, който да ви развесели този дъждовен сезон. Той е с диаметър 94см и има дължина 29см. Тъканта, използвана за навеса, е висококачествен полиестер от 210T с висока плътност.

7. Влагозащитни чадъри:

Това са най-добрият качествен чадър за вятър с черна метална дръжка и балдахин с велкро затваряне. Ребрата и рамката са изключително здрави, за да придадат допълнителна здравина. Полиестерната тъкан 190T се предлага със защитен слой от водоотблъскващ материал.

8. Три сгъваеми ветроустойчиви чадъра:

Това е уникален модел от три сгъваеми силен ветроустойчив чадър с напълно автоматичен контрол на отварянето и затварянето. Измерва с радиус 48-53 cm с 8R ребра. Тези ветроустойчиви чадъри имат полиестерен балдахин, чийто полюсен материал е алуминиева сплав.

9. Силни стелт чадъри:

Ако търсите чудесно сцепление с гумено палто тип дръжка, то това ще е добър избор. Той помага да бъде безопасен в повече скорост на вятъра област също. Това е малък ветроустойчив чадър и ще получите вал, изработен от алуминий, както и рамка от фибростъкло.

Изцяло доказателство за буря или чадъри, устойчиви на вятър, имат здрави, леки алуминиеви валове и най-вече са снабдени с права гумирана дръжка, която поема най-силния вятър. Те са изцяло търсени по време на мусонните или дъждовни сезони. Сенките на такива чадъри са направени водоустойчиви с копринен печат или дигитален печат или дори пренос на топлина за допълнителен вид.

Гледай видеото: Morning Routine 10 DIY Ideas, Makeup, Healthy Recipes (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send