Красота и мода

Как да направим пурпурен грим за очите?

Pin
Send
Share
Send


Когато имаме парти, на която да отидем, обикновено лилавият поглед на очите е много популярен. Можете също така да правите тези видове изгледи за различни поводи. Можете да правите леки ефекти на Smokey за онези времена, когато отивате в колеж. Дори за момиче нощно парти можете да направите тези погледи. Можете да използвате различни бляскави ефекти за тези и да направите тези повече клуб става. Можете също така да направите тези с тежка спирала и тежки сенки за по-тежък вид, който може да се направи, за да се обединят с вашите партита износване. Можете също така да носите периферни мигли с тези, които могат да се носят с помощта на лепилни лепенки. За външния вид не са нужни много съставки. Можете да направите това с два нюанса на вашия подходящ лилав цвят и можете да направите останалата част от него в сребро за по-свеж ефект.

По-долу са стъпките, за да получите бляскав лилав грим за очи, който изглежда като изображението, показано по-горе.

• Винаги трябва да помните, че правите грим, когато кожата ви не се почиства правилно, може да ви остави с неравномерни ефекти и запушени пори, които по-късно ще намали цялата свежест. Затова започнете с почистена повърхност и правилно почистете лицето и го изсушете.

• Ако кожата ви има ефект на нагъване, тогава сянката ви няма да се държи добре. Затова е препоръчително да приложите някакъв грунд за капак на очите. Лицевите грундове също могат да работят за това.

Виж повече: Грим за вечерни очи

• Фондацията е ключова съставка за правилната база. Можете да закупите това отделно от магазините, в които можете да използвате опаковката, която използвате на лицето. След това трябва да използвате коректора, който ви привиква. Можете да използвате мека гъба, за да я носите. Можете да закупите и минерални прахообразни опаковки.

• Сега вземете по-светлия нюанс на сянката и го използвайте върху целия капак.

• Като вземете следващия по-тъмен нюанс на лилаво, сега можете да го смесите на външния ръб на ръба. Подравнете линията на миглите с четка под ъгъл. Това ще даде ефект на Smokey.

Виж повече: Грим за очите Инструкция за начинаещи

• След това за по-свеж вид вземете не-блестящата сребърна сянка и го използвайте върху целия капак. Смесете добре с по-тъмния нюанс на ръба. Ако искате да погледнете партия, тогава трябва да използвате хлабав блясък върху това сребро или да използвате лъскава сянка. Това е зависим от избора какъв тип рокли искате да съчетаете.

• Сега трябва да използвате по-тъмен нюанс на лилаво в областта на гънките. Смесете добре.

• След това вземете под ъгъл четка, ако използвате гел. Поставете достатъчно подплънка гел върху четката и след това линия в изравнен модел. Можете да направите всякакъв вид облицовка с това.

• Вземете друга четка и го покрийте с блясък, ако използвате блясък и можете да го използвате по линията, която вече сте рисували с черен лайнер. Можете също да използвате лилав лайнер за това.

• Сега вземете вашата спирала и покрийте миглите по подходящ начин. Използвайте 3 слоя за правилно покритие.

• Можете да носите фалшиви мигли, ако искате. В този случай първо трябва да носите фалшивите мигли и след това да използвате спирала.

• Можете също така да носите пернати мигли, които са доста лесно достъпни в наши дни. Те дават по-голям ефект на страните.

• Ако имате малки очи или искате по-блестящ ефект, използвайте маркер върху костите на челото.

Виж повече: Грим за зелени очи

Гледай видеото: Опушен грим в тъмно синьо (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send