Красота и мода

Начало средства за кашлица по време на бременност

Pin
Send
Share
Send


След няколко дни на енергично решение, когато двамата най-накрая се съгласят за най-доброто, жената може би за пръв път сега стъпва в света на майчинството. Скоро следват последствията. Преди да се оплаче, че бебето плаче по средата на нощта, трябваше да се изправи пред трудните девет месеца борба. От разказите, които се чуват за взетите класове, тя чувства, че знанията й са достатъчни, за да се докаже, че не е наред, когато настъпи моментът, в който тя е изправена пред действителното дело. Скоро след няколко дни на зачеване, честото бягане в банята я събужда от дългата нощ на безсъние.

Тя се впуска в банята и се връща отново, за да се прибере за още един безсънлив пристъп. Същото продължава няколко дни и заедно с него расте апетитът на чудовището, който се увеличава с всеки изминал ден. Още веднъж, емоциите преливат. Тези, за които никога не сте си и помисляли, че ще се притеснявате сега.

Светът изглежда лош за вас, тъй като вече не можете да участвате в дейности с приятелите си през следващите девет цели месеца. Тъй като е нова за това усещане, идеята отнема време да се установи, а към момента, в който се установи, вече е установена дълбока връзка. Именно тогава започва майчината реализация. Тя признава, че й е предоставена привилегията да донесе нов живот на земята.

Антигените и антителата на нашето тяло са винаги нащрек за чужди неща, за да ги отстранят от нашето тяло. те представляват неразделна част от имунната система на организма, която след като влезе в бременността, трябва да се понижи до наистина надолу, така че тялото да не отхвърля развиващия се ембрион. Ето защо през това време като майка вие сте податливи на по-често срещани заболявания от всякога. Обичайната простуда и грип са често срещани, което причинява кашлица. Ето някои домашни средства за намаляване на кашлицата по време на бременност.

Естествени средства за кашлица по време на бременност:

Виж повече: Начало средство за студ и треска

1. Гаргара:

Един от най-често срещаните методи за справяне с възпаление или сърбеж в гърлото е методът на гаргара, при който водата се подава в задната част на гърлото и докато се прави гаргара. За това ще се нуждаете от хладка вода с щипка или такава сол. Може да се добавят дори капки сок от джинджифил за допълнителен натиск.

2. Пилешка супа:

Всеки път, когато сте били болни и не желаете да напуснете удобното си уютно легло, не забравяйте как майка ви щеше да донесе в нея пара с купа супа пиле, която вероятно щеше да мирише отдалеч. Същото важи и по време на бременността, когато вместо да се пръскате с хапче или два пъти всеки път за кашлица, се придържате към домашно приготвени лекарства; топла купа пилешка супа, която веднага ще успокои сърбежа в гърлото.

3. Тулски листа:

Листата на растенията тулси са били търсени в продължение на векове, като сега е един от най-популярните лекарства за кашлица направо от индийската традиционна кошница със съвети и трикове за обикновена настинка. Направете паста с него заедно с мед и го пригответе за незабавни резултати. Докато тулси работят върху кашлицата, медът ще успокои врата в случай на възпаление или дискомфорт.

Виж повече: Начало средства за кашлица и студ

4. Куркума:

Обикновено кашлица се дължи на причина, която може да варира от нещо като обикновен грип, инфекция в гърлото или възпаление. Без значение как върви, куркумата е експертно противовъзпалително средство, което веднага може да убие микробите, произвеждащи кашлица. Направете паста със сок, съдържащ куркума, и я пийте на интервали.

5. Мед:

Още един от енергийно опакования продукт, който убива кашлицата по време на бременността, е мед, който е бил включен в индийските домашни средства за тит-бита от време на време и винаги е показвал изключителни резултати. Ето защо медът може да се използва по различни начини, като например с топла вода с определени сокове или листа. Той успокоява стените на гърлото с болките инфекции, като по този начин убива кашлицата.

6. Евкалиптово масло:

Всички сме били наясно с чудесата на евкалиптовото растение и точно затова знаете, че евкалиптът вероятно може да направи кашлицата и студа да изчезнат. Използвайте затоплено топло евкалиптово масло с кокосово масло и го разтривайте върху гърдите си. Той действа като изтриване на парата. Можете също да изпуснете капки масло от евкалипт в затоплена топла вода и да вземете парата.

Виж повече: Начало средства за кашлица при деца

7. Вар или лимон:

Тук са две сестри, които също са известни с голямото си присъствие в почти всяко домашно лекарство за обикновени лечения. Лимон или лайм съдържа противовъзпалителни свойства, така че не се колебайте да изстискате лимон в медната си вода преди консумация.

8. Техника на сън:

Всички знаем колко бременна жена се нуждае от здрав сън през нощта и истеричен епизод на кашлица през нощта може да бъде доста разочароващ. Ето защо трикът е да облекчите главата си, докато спите. Използвайте две меки възглавници и сън от двете страни. дръжте тулсите и меда наблизо.

9. Чесън:

Най-добрите свойства на антимикробни и антибактериални елементи се съдържат в чесъна, поради което същото се използва и като едно от лечебните средства за сушене на гърлото по време на бременност. Що се отнася до очакващата майка, направете сок от чесън и го включете в диетата си за по-добри ефекти.

10. Кайенски пипер:

Когато кашлицата се извади от ръката, ще се появи болка или дразнене в гърдите. Причината, поради която кайенският пипер идва на сцената. С неприятната кашлица, която ви задейства, кайенският пипер може да бъде вашето лекарство.

11. Бадеми:

Ако орехвате от кашлица, може да бъде решение на вашата ситуация. Бадемите са известни със своите симптоми за облекчаване на кашлицата и затова това също става част от списъка, който можете да поддържате по време на кашлица, когато сте бременна.

12. Корени от женско биле:

Корените и билките правят най-доброто от лекарствата, когато става въпрос за обикновена настинка и кашлица. Ето защо чудесна чаша задушаващ чай, приготвена от корени от женско биле, може да бъде от голяма полза. Въпреки това не прекалявайте с нещо от чай, тъй като твърде много танин може да не е добре за вас в този момент.

Източник на изображението: Захранване

Гледай видеото: Най-добрият сироп против кашлица. Домашна рецепта (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send