Красота и мода

15 невероятни годишнини подаръци за двойки, които ще ги изненада

Pin
Send
Share
Send


Спомняйки си за близките рождени дни и годишнини, винаги е важно да накараш хората да осъзнаят, че той или тя играят решаваща роля в техния живот. Поздрави близки приятели, които са женени или между членове на семейството, не просто отиват по желание, но и изненадващо с няколко годишни подаръка. Тази статия посочва най-големите 15 годишни подаръци за двойки.

Най-добрите годишнини подаръци за двойки:

Нека да видим идеите за подарък за юбилеи за двойки един по един.

1. Подарък за двойка с кристални маси:

Подаряването на часовник като сватбен подарък е често срещано нещо, което прави разлика от обичайния часовник стил ще бъде представяне на подарък двойка юбилей с кристален рамков часовник с римски цифри дизайн в часовника. Можете да персонализирате според датата на сватбата и техните имена.

2. Подарък за двойка сватбени танци:

За родители, които искат подарък, децата им с някакъв емоционален и подмладяващ подарък биха могли да бъдат годишнина от сватбата на детето им, написана на CD и представена като подарък за годишнина от сватбата за двойки. На датата на годишнината вечер можете да подарите това, за да играете CD песен на празнуваното парти време, това е страхотно нещо за двойките на деня на сватбения си ден.

3. Неговото и нейното име - комплект за хавлиени кърпи:

Приятели, които искат да дадат уникален и смях, носейки подарък на приятелите, които са двойка с кърпа, представена с името на двойките, написано на нея. Цветът на кърпата може да се определи според личния избор и вкус. Този тип печатни кърпи, които ще получите според вашата тема и цвета на кърпите, можете да персонализирате според избора на двойките.

4. Двойка Име на печатната калъфка:

Името напечатани калъфки за възглавници тези дни обикновено са на разположение, които могат да се персонализират в няколко дни. Името и датата на юбилея на двойката се споменава с колоритен фон и калиграфски скрипт. Този подарък им помага да напомнят щастливите си моменти на тази дата.

5. Подарък за сватбена годишнина от двойка тениски:

Това съвпадение на цвят и формулировка тениска или съвпадение на цвят и различни думи тениска може да бъде представен като двойка подарък на юбилея си страна като подарък за първи юбилей на младоженците. Тази светлосиня морска оцветена тениска дава класически вид на двойки, цитати или формулировки, помага да се направи връзка между тях.

6. Подарък за годишнината на двойката за заключване и ключове:

Този сладък и романтичен подарък, представен на двойката като подарък за юбилея на няколко години, наистина е усмивка. Мъжете и жените са надарени с подобна верига и заключваща висулка за мъжа и ключовата висулка за жените. Той идва с добър дизайн дизайн, хубав избор за двойка подарък годишнина.

7. Комплект двойки от кристали от кристали Swarovski:

Подаряването на чаша вино е марка вино, която обикновено се дава като подарък от приятел или млади членове на семейството на младата двойка като подарък за годишнина от сватбена или годежен ден. Пиенето на вино от кристала с кристали Swarovski е луксозен начин да празнувате сватбата или деня на ангажимента. Празнувайте годишнината от двойките с това вино и спокойния звук на музиката.

8. Подарък за кожени ключодържатели за годишнината:

Една добра кожа ще излъчи различна миризма, за тези двойки, които обичат кожата, тогава този кожен ключодържател може да бъде любим подарък, който получават от членовете на семейството или приятели. Това е малка подаръчна идея за двойка на годишнина като подарък.

Виж повече: Специални подаръци за двойки

9. Комплект за инфинити гривна за двойка:

Младежите, които искат да пожелаят на близките си приятели или членове на семейството, които искат да получат младата си двойка чрез дълъг живот и обичат тази инфинити символна гривна, биха били по-прост начин да изразят милион думи на желание. Те са малко разтегливи и регулируеми, така приятен избор като подарък на годишнината от сватбата.

10. Г-н и г-жа Двойка Чаша:

Това сладко малко чаша кафе с диаграма на карикатурист, отпечатано в предната част на чашата, определено е най-простият подарък, който все още може да се използва за двойката. Предната част на чашата е проектирана с мустаци за мъжа и символ за целувка за жените.

Виж повече: Диамантени пръстени за двойки

11. Подарък за свещник за двойка:

Приятел, който знае, че техният приятел, който обича да свети свещ и обича аромата, купен от ароматизираната свещ, носи усещане за добра аура, ще бъде представено с персонализирана дървена стойка.

12. Подарък за двойка парфюм:

За да създадете романтично усещане, членовете на семейството или приятелите могат да подарят двойката с някаква маркова кошница с парфюм като новобрачен подарък за годишнина или подарък за двойка на годишнина за двойки от средна или старческа възраст.

13. Подарък за годишнина от двойка часовници:

Дамите и мъжете обичат да носят различни видове часовници, така че даряването на двойката с подобен гледащ часовник с различен размер на каишката може да бъде идеален подарък за двойката. Цветът може да бъде стандартен черен или кафяв.

14. Сребърен подарък за двойка годишнина:

Традиционният начин на подарък на двойката по време на юбилейния им ден от членовете на семейството може да бъде със сребро или злато. Представянето на сребърна чаша или сребърна лъжичка е традиционен начин за поздрав на двойката с добро здраве и просперитет.

15. Подарък за двойка:

Днес мебелите трябва да имат мебели в тях поради културната промяна и модернизиране на околната среда. Даване на старата двойка с името на двойката и датата на сватбата на одеялото за хвърляне, което ще направи живота по-приятен и ще помни сватбения ден винаги.

Виж повече: Спални дизайни за двойки

Най-добрите годишнини подаръци за двойки всъщност е добър начин да накараш двойката да си спомни кой винаги забравя датата си на сватба, както и за двойката, която обича да празнува сватбата си в голям мащаб и да хвърля парти. Първи подаръци винаги прави хората специални или план за вашия приятел или член на семейството подарък годишнина изненада.

Гледай видеото: Brian McGinty Karatbars Gold Review December 2016 Global Gold Bullion Brian McGinty (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send