Красота и мода

9 Най-добри съвети за красота

Pin
Send
Share
Send


Всяка булка иска да изглежда свежа от една приказка в деня на сватбата си, но с толкова много неща, които трябва да се направят в дните, предшестващи сватбата, може да няма време да се поглезите, колкото бихте искали. Виждането на сватбени аранжировки може да ви остави изцяло стрес, а понякога дори и близо до нервен срив. Това е достатъчно просто. Просто следвайте тези 9 най-добри съвети за красота на сватбата, за да изглеждате най-добре, когато кажете „аз правя“.

1. Подхранвайте кожата си отвътре:

Опитването да изглеждаш красиво един ден преди сватбата ти наистина не помага. Подарете си поне един месец, за да работим за получаване на тази перфектна кожа преди големия ден. Храненето на кожата отвътре с правилните храни ще даде естествен тласък на вашия тен и ще осигури красива блестяща кожа в този ден. Също така се опитайте да заспите колкото е възможно повече и да пиете много вода, така че когато дойде времето, няма да се налага да разчитате на гримьор.

Виж повече: Предварителен сватбен грим

2. Изгубете това тегло:

Ако искате да избегнете “Big Fat Ugly Wedding”, опитайте се да загубите малко тегло, така че да се впишете идеално във вашата сватбена рокля. Здравословната диета и физическите упражнения са най-сигурният начин да отслабнете, но ако играете сватба, нямате време да се опитате да отидете на диета с плодове и зеленчуци една седмица преди сватбата. Това наистина работи чудеса в помага да се хвърли някои излишни килограми, както и като тялото си почистване отвътре навън.

3. Усъвършенствайте грима си:

Вие не искате да експериментирате с грим на сватбения си ден, който, ако не сте успели, може да се окаже пагубен. Практикувайте грима си у дома и решете вида, в който искате да влезете за няколко дни преди сватбата, така че когато действителният ден се приближи, можете да бъдете уверени във вашия външен вид.

Виж повече: Мусонен булчински грим

4. Намалете ноктите си:

От времето на годежен пръстен до момента, в който сватбеният пръстен се подхлъзна, ръцете ви никога преди не са привличали толкова много внимание. Затова е наложително да държите ръцете и ноктите си хидратирани и маникюрирани в по-голямата си част в дните, водещи до сватбата, за да се гарантира, че изглеждат най-добре на вашия голям ден.

5. Допълнителна грижа за кожата:

Колкото и да е тромаво, тъй като може да е само с няколко месеца преди вашата сватба, грижата за кожата ви малко повече от обичайното ще ви струва накрая. Поддържането на лицето и тялото се овлажнява всеки път, когато излезете от банята, е ключът към копринено гладката кожа.

Виж повече: Летният булчински грим изглежда

6. Отпуснете се с масаж:

Има само още един ден, преди да се позвънят сватбените камбани. Вземете масаж на цялото тяло, за да отпуснете тялото и ума си и да го облекчите от стреса, така че всичко, което трябва да направите на големия си ден е да изглежда като зачервената булка.

7. Оформяне на косата:

Знаейки какво да правите с косата си прави всичко различно. Ако отиваш с коса, измиваш косата си предишния ден, така че да се поставя правилно на действителния ден и да остава на мястото си. Ако носите ключалките си, измийте я и го оформете сутрин на сватбата си за неповторим външен вид.

8. Получете тези процедури за лице:

Ако лицевите не са част от обичайната ви грижа за кожата, може да искате да преосмислите няколко месеца преди сватбения си ден. Получаването на редовни процедури за лице прави дълбоко почистване на кожата ви и предотвратява всякакви пролуки от съсипването на деня ви.

9. Не забравяйте комплекта за ретуширане:

Носенето на торбичка до рецепцията никога не е тежест, а по-скоро благодат. Така че, ако прекъснете потта от всичкото това веселие и гримът ви започва да губи цвета си, просто опишете някое ново приложение, за да сте сигурни, че ще изглеждате сияещо.

Източник на изображения: Google Images, Pinterest

Гледай видеото: Топ 10 най-необикновени градове на света (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send