Опаковка за лице

6 Домашни маски за лице от авокадо За вашата кожа

Pin
Send
Share
Send


Маски за лице от авокадо се считат за най-добри за кожата. В тази статия се изброяват най-добрите маски за лице на авокадо, които можете да опитате у дома.

Маски за лице от авокадо:

Ето и нашите 6 домашни маски за лице за авокадо за вас.

1. Авокадо Прост пакет за лице:

Тази маска е предназначена за свръхчувствителна кожа. Помага за омекотяване и хидратиране на кожата. За тази маска ще ви е необходим един авокадо. Трябва да премахнете ямата от плодовете и да извадите пулпата, която трябва да се намаже с фина паста. Нанесете пастата върху лицето и я оставете за 10 минути, преди да я измиете с топла вода. Тази маска може да се използва веднъж седмично. Това е една от най-добрите маски за лице на авокадо.

2. Пилинг на кожата от авокадо:

Този пилинг за лице е предназначен за всички типове кожа. Помага за подмладяване и хидратиране на кожата. За тази кора ще ви е необходим един авокадо. Трябва да извадите ямата от плодовете и да извадите пулпа. Разтрийте вътрешността на авокадото върху кожата за десет минути, преди да я измиете с топла вода. Тази кора може да се използва веднъж седмично.

3. Авокадо Комплект за лице с кисело мляко:

Тази маска е предназначена да омекоти и хидратира кожата. Той помага на кожата да поддържа баланса. За тази маска ще ви е необходим един авокадо, 1 ч.л. кисело мляко и ½ ч.л. Трябва да премахнете ямата от плодовете и да извадите пулпата, която трябва да се намаже с фина паста. Изсушените парчета от зелен чай се настъргват, докато се превръща в прахообразна форма и се добавя към пастата. Накрая добавете киселото мляко. Нанесете пастата върху лицето и я оставете за 10 минути, преди да я измиете с топла вода. Тази маска може да се използва веднъж седмично.

Виж повече: Тамариндна паста за лице

4. Авокадо Комплект за лице с маслиново масло:

Тази маска е предназначена за овлажняване и почистване на кожата. Той помага за поддържане на кожата мека. За тази маска ще ви е необходим един авокадо, 1 супена лъжица зехтин и 1 морков. Трябва да премахнете ямата от плодовете и да извадите пулпата, която трябва да се намаже с фина паста. Сварете морков и го смила и добавете към пастата. Накрая се добавя маслиновото масло. Нанесете пастата върху лицето и я оставете за 10 минути, преди да я измиете с топла вода. Тази маска може да се използва веднъж седмично.

5. Авокадо Комплект за лице с лимон:

Тази маска е предназначена за почистване, овлажняване и хидратиране на кожата. Той помага за отстраняване на мъртвите клетки от кожата. За тази маска ще ви е необходим един авокадо, 1 ч.л. свеж портокалов сок и 1 ч.л. лимонов сок. Трябва да премахнете ямата от плодовете и да извадите пулпата, която трябва да се намаже с фина паста. Добавете свежия портокалов сок и лимонов сок към пастата. Нанесете пастата върху лицето и я оставете за 10 минути, преди да я измиете с топла вода. Тази маска може да се използва веднъж седмично.

Виж повече: Маска за лице с банани и боровинки

6. Маска за лице с авокадо с банан и маслиново масло:

Тази маска е предназначена да овлажнява и изглажда кожата. Той помага за отстраняване на мъртвите клетки от кожата. За тази маска ще ви е необходим един авокадо, един зрял банан, 1 супена лъжица зехтин и 1 ч.л. свеж портокалов сок. Трябва да премахнете ямата от плодовете и да извадите пулпата, която трябва да се намаже с фина паста. Разтрийте банана и добавете към пастата. Накрая добавете зехтин и портокалов сок. Нанесете пастата върху лицето и я оставете за 10 минути, преди да я измиете с топла вода. Тази маска може да се използва веднъж седмично. Това е една от най-добрите маски за лице на авокадо.

Не използвайте съставки, към които може да сте алергични. Опитайте тези естествени пакети за лице днес, за да дадете на кожата си нов живот!

Снимки Източник: Shutterstock, 2, 3, 4, 5.

Гледай видеото: Как да използваме ексфолиант за лице (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send