Красота и мода

9 Красиви розови златни вериги за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Златните вериги са едни от най-простите и елегантни бижута, които могат да се носят. В нашата култура носенето на златна верижка около врата ви е символ на просперитет и мир във вашето семейство и къща. Всъщност много семейства все още имат ритуал да подарят децата си - било то мъжки или женски - златни вериги, които да носят около врата си, когато навършат пълнолетие. Но днес златните вериги стават твърде мейнстрийни. Новата тенденция се измести към веригите от розово злато. Не само, че розовите златни вериги са елегантни, но и много красиви за гледане.

Последни и атрактивни модели на верига в розово злато:

Тук Ви предлагаме Топ 9 вериги от розово злато, от които можете да избирате.

1. Верига от пшенично розово злато:

Веригата на пшеничната връзка е най-леката, но трайна верига, която можете да закупите. Започна да се появява нова тенденция за закупуване на тези красиво лъскави вериги с плъзгащи се връзки на пшеницата.

2. Верига с розово злато:

Веригите от розово злато са още една трайна, но лека мъжка розова златна верига, която може да се окаже добра покупка. Идеално е да получите и висулка с тези видове вериги, тъй като те придават фин блясък на висулките, което ги прави по-добри. Тези вериги идват в лъскав или дребен дизайн, както и обемисти и chunkier дизайни.

3. Верижка от розово злато:

Ако 14K розово злато вериги са това, което търсите, а след това усилва стила си, като закупите тази изключително мъжка розова златна верига с въжени връзки. В днешно време, нова тенденция за закупуване на по-лъскави или изтънени въжени връзки розово злато вериги за жените, както добре.

4. Верига от розово злато Фигаро:

Figaro стил на розово злато вериги е доста популярен купуват, когато става въпрос за мъже. Дългата верижка от розово злато с тежки и плътни връзки Фигаро около врата ви държи в стил, без да рискувате красивата си мъжественост. Отиди при него!

Виж повече: Бяла златна верига

5. Верига от розово злато:

Връзката на розовата златна връзка е още един популярен избор сред мъжете. Това е класически вид, който следва, когато мъжът носи верига с ограничаване на връзката около врата си. Връзката с бордюра е също толкова трайна, колкото и Figaro; не изглежда като обемист.

6. Верижка от златно розово злато:

Веригите с рибена кост са по-плосък тип връзка от останалите. Предимно носени от жени, по-дебел дизайн започна да се движи и в мъжките бижута. Обаче, висулките обикновено се обезсърчават при носенето на розова златна верига с рибена кост.

Виж повече: Италиански дизайни на златна верига

7. Омега розова златна верига:

Омега розовата златна верига е друга, която се използва предимно само от жени, но започва да се разлива бавно, но сигурно в мъжката мода. Връзката Омега е известна с пречупването и обикновено се препоръчва да не се огъва. Въпреки това, погледът, че носенето на дълга розова златна верига, направена от омега връзки около врата ви, може да ви даде "вкус".

8. Змийска злато верига:

Снежната златна верига е друг вид слаби вериги; Въпреки това, той е по-популярен сред мъжете. Змийските вериги понякога се използват и като гривни.

Виж повече: Проекти с дълга верига

9. Кубинска розово злато:

Кубинската розова златна верига е брат на люлеещите се вериги. По-голям диаметър придава на тези видове вериги гангстерски поглед. Те изглеждат наистина хладно, когато се носят, както около врата, така и на китката!

Розово злато вериги за мъже, както и жените са форма на най-простите и най-елегантните бижута, които могат да бъдат закупени. Много семейства и култури имат ритуал да даряват своите синове и дъщерни розови златни вериги като символ за идването на възраст. Това са много фини подаръци, които могат да се дават на сватби, както и на рождени дни.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: От атеизма към светостта (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send