Красота и мода

15 Различни дизайни на мъжката курта пижама за брак

Pin
Send
Share
Send


Браковете в Индия са едно от красивите събития. За повечето бракове има определени правила за обличане. Човек носи дизайнерска курта пижама, а жените носят сари или легенга. Дизайнерите проучват нови стилове на курта пижама. Ние ще получим много дизайни в различни материали. Така че, когато изберем един за нашия брак, не забравяйте да изберете най-доброто, защото то е веднъж в живота си.

Стилни и красиви мъжки кучета пижама за сватба:

Ето някои селективни топ-15 дизайнерски куртки пижами за брак за нас.

1. Печатна синя пижама „Курта“:

Това е стилна курта пижама за сватбен дизайн. Това е отпечатана синя рокля с красива бродерия на деколте и гърба. Той идва с черна пижама. С нея можете да носите шал, за да подобрите външния си вид. Това е прост дизайн със стил и грация.

2. Пижама Курта с яке Моди:

Това е курта пижама с яке за сватба. Това е красива червена курта с кремава пижама. Якето е яке от стил Моди с красива бродерия на деколтето. Цялото яке е красиво проектирано. Тя е изработена от жакард и копринен материал от юта. Носете това и бъдете стилни.

3. Синя дизайнерска дреха курта пижама:

Това е красива курта пижама за брак. Той идва с пайети и бродерия на деколте и яка. Дори и задницата също бродира с дизайн. Можете да го изберете като брак. Синият цвят ще подобри външния ви вид. Материалът е жакард и изкуствена коприна. Синята и бялата комбинация изглежда красива.

4. Дизайнер Курта Пижама:

Това е дизайнерска курта пижама за сватба. Това е най-новият пакистански дизайн, който можете да изберете като сватбено облекло. Това е кремав цвят с пълна бродерия с бяла пижама. Тази рокля нека свети пред другите. Носете тази специална рокля на вашия специален ден.

5. Дизайнер Коприна Курта Пижама:

Това е модерна курта пижама за брак. Това е традиционен дизайн с бродерия върху него. Този крем е общ цвят за повечето бракове. Изработена е от копринен материал. Изберете този, който да носи на вашия брак и да ви даде прекрасен вид.

6. Изключителен дизайн на сватбеното облекло:

Това е сватбена курта пижама за младоженеца. Това е ярък цвят с бяла пижама. Вратът и яката са бродирани с цветен дизайн. Можете да изберете тази рокля от изкуствена коприна като сватбено облекло. Подобрете стила си, като изберете живи цветове.

7. Дизайнерска сватба Курта Пижама:

Това е мъжката курта пижама за сватба. Това е най-новият дизайн, който можете да изпробвате за брака си. Това е тъмно-синя курта пижама с декориран шал. Младоженецът ще изглежда невероятно в тази рокля с подходящи обувки. Вратът и края на ръкава са бродирани и е преден отворен тип kurta.

8. Курта пижама с нехру яке:

Това е индо-западната курта пижама с дизайн на сако от Неру. Курта пижамата идва в обикновен дизайн. Изработен е от копринен материал. Но сакото Nehru изглежда невероятно. Предлага се в красив печатен дизайн и бродерия върху него. Можете да носите тази цветна рокля за вашата сватба и блясък.

9. Пижама на Банараси Курта:

Готови ли сте да бъдете стилни на вашата сватба? Тук идва отличен мъжки сватбен курта пижама дизайн в Banarasi жакард коприна. Това е червен цвят на курта с красиви творби върху него. Бродериите и щампите изглеждат отлично. Той идва със златна комбинация пижама, която е наистина красива. Това е рядък и стилен дизайн.

10. Тежка бродирана сватба "Курта пижама":

Това е дизайнерска курта пижама за мъжка сватба. Той идва с тежка работа с бродерия, която я прави великолепна. Тази почти бяла и кафява комбинация ще изглежда фантастично. Можете да го изберете като брак. Бракът е красив повод. Така че, носете нещо, което ви прави по-стилни. Курта е бродирана на ръкавите и лицевата страна.

11. Обикновено изкуство Коприна Курта Пижама:

Това е обикновена копринена куртя пижама за брак. Това е отличен избор като сватбено облекло. Курта е меден цвят, а пижамата е кестеняв цвят. Яката и тялото са бродирани. Тази рокля ви прави стилен младоженец и можете да сияете за вашата сватба.

12. Blue Linen Курта пижама:

Това е нов модерен дизайн, който можете да носите за вашия брак. Това е направо отрязан копринен дизайн на куртката. Той е красиво декориран с Resham и машинна работа. Нека зрителите ви похвали за вашия цветен усет и красота. Това е син цвят на цвят курта със златна пижама комбинация. Можете да търсите различни цветове в същия дизайн, ако желаете.

13. Голяма сватба Курта пижама:

Това е курта пижама за брак. Това е грандиозен дизайн, който е подходящ за вашия щастлив ден. Цялата червена курта е отпечатана с дизайн на бродерия. Комбинацията червени и кремави работи много добре. Изберете най-доброто за вашата сватба

14. Великолепна пижама Курта:

Това е модерна курта пижама за сватба. Изработен е от изкуствен копринен материал. Kurta е красиво декориран с цветен дизайн. Това е кестеняв цвят, който можете да носите. Цветът е също бродиран с отличен дизайн.

15. Грей Курта Пижама:

Бъдете готови да носите най-доброто за вашия брак. Това е стилна мъжка куртя пижама за сватба. Това е дизайн, изработен от красиви бродерии и конци. Можете да изберете тази сиво-кафява комбинация като сватбено облекло. Бъди звезда, като избираш най-доброто.

Това са някои от най-добрите проекти на сватбената курта пижама. Бракът е специално събитие. За да се насладите на красиви моменти в живота си, изберете най-доброто облекло, което ви подхожда. Винаги следвайте новите тенденции и дизайн. Бъдете гъвкави и стилни с тези рокли. Винаги се различавайте от другите.

Гледай видеото: Vlogmas 5 Влогмас Идеи, какво да правим през студените дни + среща с приятели и нови тениски (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send