Татуировки

25 татуировка и смисъл на половин и пълнолуние

Pin
Send
Share
Send


Луната татуировки са много готини и красиви. Когато става въпрос за женски татуировки, луната татуировка дизайн на върха на класацията. Те са популярни и са свързани с различни култури, митове и вярвания. Те също стоят като представяне на фантазията, тъй като приказките често са свързани с нея. Има хиляди татуировки, които можете да избирате и е много популярно търсене сред жените. Въпреки че най-вече дамите носят този татуиран дизайн, мъжете също са започнали да ги мастират напоследък.

Различни типове лунни татуировки с имена и картини:

Има различни видове лунен татуировка дизайни от които ние даваме 15 най-добри татуировки с изображения и техните значения за вас. Сега можете да следвате всеки един от най-добрите си.

1. Пълнолуние с дизайн на дърво татуировки:

Японски татуировки са едни от най-красивите татуировки и това е просто още един пример за такива японски татуировки. Докато младите татуировки на луната са най-често срещаните, това е много различно от останалите. Когато го погледнете първо, това ще ви обърка с погледа, защото изобщо не изглежда като луна. Тук клоните на дървото се виждат ясно в светлината на Луната и по този начин частта е осветена. Сцената показва, че луната е зад клоните, така че границите не са много ясно видими.

2. Татуировка на фаза на лунни фази на врата:

Луната е символ на спокойствие и мир и тази татуировка е една от най-добрите там, където има характеристиките на всички лица на Луната, включително и нова татуировка на луната. Тук лицата на луната са показани в правилния ред един след друг по вертикален начин. Луната е с лице към врата и това е още един фактор, който го прави още по-привлекателен. Това е така, защото татуировките на гърба на врата са много лесни за измисляне.

3. Татуировка на Луната и Гарвана върху ръката:

Тази татуировка на новолуние има много вътрешен смисъл, ако се гледа правилно с цвета на луната, който е син и гарванът седи на клон, зад който може да се види луната. Гарваните обикновено са птици, които са страна на всякакви черни практики и това се прави на тъмните нощи, след които се появява новата луна. Така че тази татуировка изобразява малко вълнение и мистичност с такава сцена.

4. Музикална нота Татуировка на Луната:

Както казахме и по-рано, вие се разваляте за избор, когато става дума за лунните татуировки и затова представяме още един, особено за любителите на музиката. Точно както луната татуировка може да бъде направена чрез формиране на модел със звезди или пеперуди, този красив може да се формира, като се направи модел от няколко музикални ноти. Тези музикални ноти са настроени по начин, който прилича на полумесец, а цветовете са добавени по красив начин към допълнителните модели, направени за разработване на дизайна.

5. Татуировката „Мъртва котка“ за жени:

Татуировката на луната описва спокойствието, но знаеше, че може да се използва за създаване на нахален, но елегантен вид с по-малко усложнения и дори по-малка сложност. На Луната тук се дава син цвят, който означава прохлада в температурата около него, където котката в свободното си време се чувства добре. Висящата лапа и отпуснатата опашка предполагат комфорта на котката, която е в равна степен с меките облаци, които плуват. Това също е съвършенство за обратно татуировка или може би татуировка на крака.

6. Дизайн на татуировки на луни и звезди за момичета:

Това е типична идея за татуировка на луната. Винаги си представяхме и виждахме нощното небе, обсипано с красиви бели искрящи звезди около луната. Те правят небето по-живописно и много приятно в очите. Още като деца ние привличахме звездата и луната близо един до друг. Така татуировката звезда и луна е много известна и проста татуировка. Разнообразие от цветове и дизайн може да се използва, за да направи татуировката да изглежда зашеметяваща и красива.

7. Прост артистичен лунен татуиран дизайн за гърба:

За една проста татуировка на гърба нищо не казва най-доброто от това просто нарязана луна, инкрустирана с красиви модели, които поддържат външния вид зает и важен, така че над властта на околността, но в същото време съдържа фина смирение и спокойствие, което я кара да изглежда спокойно. и спокойно. Цветовият модел върху полусферата добавя ума на дизайна.

8. Татуировки за ръце на Луната за жени:

Луната е представяне на майчинството. Известно е също, че тя представлява природата на майката, нейните характеристики и инстинктите. Те са отражение на женските емоции и връзката, която майката споделя с децата си. Добре дефинирана и добре оформена татуировка на луната на ръката ви със сигурност ще означава всички характеристики, споменати по-горе. Те изглеждат красиви, уникални и много елегантни.

Виж повече: Дизайни за китара

9. Семейна лунна татуировка върху бедрото:

Татуировката на семейната луна е наистина иронична. Той изобразява картина на двойка, седнала с бебето си на жълта луна, въпреки че изражението на луната е доста зло. Този дизайн е доста интересен и лесно ще привлече вниманието на много от приятелите ви.

10. Татуировка на малки луни в областта на корема:

Някои жени обичат да дават татуировките си много чувствен. Затова те намират стомаха, особено около областта на пъпа, като идеалното място за лунните си татуировки. Тези малки татуировки луната са секси, знаменити и уникални на външен вид. Могат да се използват различни модели; всичко зависи от избора на ентусиасти на татуировката.

11. Татуировка за мъже и жени:

Луната е почитана в различни култури, особено в Индия, Китай, Гърция и Вавилон. Египтяните са изобразявали Луната във формата на котка. Луната татуировка също се счита за зодиакален знак. Той е владетел на Рака и е свързан с вода.

12. Татуировката на тъмната половин луна на долната част на гърба:

Ако отидете за проста опростена татуировка, най-добрият начин да изрисувате небесно тяло е луната в нощната си аура, обградена от нищо друго освен спокойствието и тъмнината. Може би затова Луната е най-добра, когато свети в тъмна последователност. Никога не е лесно да работят сложни линии, когато пространството е малко, но художникът умело проектира моделите, оставяйки части от кожата, изложени да добавят блясък към луната.

Виж повече: Паяк татуировки за мъже

13. Татуировка на лунната татуировка:

Не всички татуировки правят добро с простотата и да докажат смисъла тук е морфингът на нашите двама приятелски съседи, могъщото слънце и спокойната луна, които са съставени в последователност, в която завършват. Сред различните вътрешни значения може да се изобрази стойността на силата и мира едновременно, докато другото може да означава оцеляването на най-силния. Ако и вие смятате, че това е уникална концепция, за да получите мастило, опитайте я веднага.

14. Дизайн на татуировките на Луната:

Ето още един красив татуиран дизайн, положен върху племенната основа, където луната изглежда небесна с бездомните линии, извити нагоре и надолу, образувайки перфектно подреждане на луната. Човек може да добави момичешки докосване, като добави няколко звезди отстрани.

15. Татуировка с луна в розово:

Винаги сме знаели, че луната е спокойна и грижовна, мека и лека, но тук в тази оцветена татуировка художникът дава нова светлина на луната, тъй като тя лежи в златния си блясък. Нощта отзад оставя пътека на полумесеца на луната, а розата и пеперудата правят розата още по-привлекателна.

16. Класически лунен татуиран дизайн с ангел:

Феите и луната имат обща връзка, където всеки намира другата, блестяща от любов и спокойствие, и на такова място феята плува там, където почива на лунните гърди с криле. Луната я приютява и подхранва и това е точно това, което човек може да изобрази върху татуировката им с реплика от това красиво произведение на изкуството. Внезапното оцветяване е да се добави ревност към татуировката.

17. Небесната сложна лунна татуировка със сребърни звезди:

Сребърната каскадна луна с кроткия си път на звездите може би е перфектната татуировка, която търсите. меката сребриста светлина се засилва от племенните произведения на заден план, изобразяващи племенните флористични явления, появяващи се на преден план от сребристи небесни тела.

18. Дизайнът на татуировките на келтската луна за дамите:

Ето още една татуировка, подходяща за момиче, където луната и котката са овластени от водеща пътека с флорални мотиви. Цялата татуировка е направена черна смола, давайки същността на нощта, където тъжната котка е приютила луната.

19. Татуировка на полумесец на крака:

Тези лунни татуировки са представяне на фантазията, майчинството, мистерията, трансформацията и превъзходството. Татуировките на лунната луна са гарантирани, за да ви дадат зашеметяващ и привлекателен външен вид, за който желаете. Можете да изберете всеки цвят и модел по ваш избор и да направите вашата татуировка изглеждаща илюстрирана, ярка и цветна.

20. Дизайн на татуировките на луната със звезди:

Татуировката на приказната луна е доста често срещана татуировка. Една красива фея, седнала на луната, която сънува и се чуди, ще действа като отражение на приказките, които четете като дете. Това е модерен дизайн и досега е спечелил доста благодарност.

Виж повече: Значението на Джокер Татуировка

21. Татуировка на дракон Луната на ракла:

Когато става въпрос за татуировка на дракон луната дизайни можете абсолютно развали за избор с толкова много различни възможности за избор. Това е един от най-невероятните дизайни на татуировка на луната с всички подробности за моделите и опашката, плаващи около луната.

Това е символ на опасност, когато по-голямата част от луната е скрита от гневното тяло на драконите, което прави небето тъмно и видът на луната е мътен. Такива красиви произведения на изкуството са изключително впечатляващи и обхващат широки области на тялото, прикриващи мускулите на отделната част.

22. Татуировки на пълнолуние на гръбнака:

Вече споменахме татуировките, в които са изяснени фазите на Луната, но това е още една версия на предишната. Този обаче има по-малък брой лица на Луната и се извършва по по-реалистичен начин. Също така този има много реалистична част от него с подробно описание на кратерите и грубия вид на луната, който иначе е направен да изглежда наистина гладко, което всъщност не е.

23. Татуировки слънце и луна за двойки:

Винаги има смисъл от лунна татуировка и ние трябва да го знаем, преди да получим подписа, защото поне ще можем да обясним на другите защо сме избрали този конкретен дизайн. Същият е случаят с този дизайн, където на една ръка е направена красива татуировка на полумесец с лице, а от друга - на слънце. Това показва комуникация, както и факта, че луната и слънцето остават в едно и също небе, но само един се вижда в даден момент.

24. Луна с татуировка с половин ръкав:

Тази татуировка на луната често се свързва с индианците и животните. Голямо разнообразие от животни като вълци, койоти, молци, леопарди, котки и много други. Вълкът обаче е най-често срещаното животно. Това наистина ще ви даде яростен и традиционен вид.

25. Дизайн на татуировка на пеперуда на рамо:

Една красива идея за татуировките на луната са татуировките на пеперудите. Концепцията за красива пеперуда, седнала на луната или кръжаща около нея, е наистина привлекателна и приятна и външна. Той е един от най-страхотните лунни татуировки за момичета, които обичат звезди и пеперуди.

Астрономическите фигури са много чести, когато става въпрос за татуировки и луната е най-често срещаната след звездите в този случай. Една нормална лунна татуировка, означаваща нанесена върху тялото ви, изглежда толкова красива и тук имате толкова много заедно.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Гледай видеото: Околофутбола фильм (Юли 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send