Красота и мода

9 Най-добри чорапи за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Чорапите за обувки трябва да се носят с ботуши. Понякога дори те са прикрепени към самата обувка. Придава гладко и нежно усещане на краката. Носят се чорапи, за да предпазите крака от прах и атмосфера. По-рано имаше само типичен вид обикновени чорапи, но сега можете да намерите много различни дизайни в чорапи. Вие ще разнообразите модела, който е уникален и различен от останалите.

Последни и сладки чорапи за обувки:

Тук вижте нашите 9 Топ Чорапи Чорапи с изображения. Изберете най-добрия си от колекцията по-долу, според вида на обувката.

1. Чорапогащи дамски ботуши с лък:

Тя е една от най-добрите женски обувки, които са в тънка тъкан. Чорапът е с триъгълна форма, а на върха е украсена бяла дантела. Това е чорап с дължина на коляното, прикрепен от едната страна с красив бял лък. Тя е мека за носене.

2. Каубойска обувка:

Това са мъжки обувки в печатни произведения. Пръстът и горната част имат червен цвят. Средната част на чорапа е с хубави дизайни с малки и големи квадратни размери. Това е колоритен ярък чорап. Това е случаен печат в чорап не е добра официална употреба.

3. Бутон за стартиране на обувката:

Това е дантела обувки чорапи, които са гарнирани с бяла черупка дантела граница над горната част. Чорапът не покрива областта на пръстите. Тя има черна линия нагоре линия на чорап страна, която дава контрастен ефект на чорап.

4. Вградени чорапи за чорапи:

Тези ботуши на чорапи са с чорап с обувки с висок ток. Цветът на чорапа и сандала е същият. Изглежда, че чорапът е зашит в обувката и придава подходящо прилепване към крака. Сандалът съдържа високи токчета с черна рамка.

5. Ботуши за зимни топли чорапи:

Това коляно висок чорап ботуши е с дължина до коленете. Топлината му е много необходима през прохладните зимни дни. Черните и червените чорапи са с бял цвят, който изглежда привлекателен. Чорапите с пълна дължина осигуряват пълна защита на краката.

6. Трикотажни обувни чорапи:

Това са къси чорапи, които покриват само глезените и го свързват с дебелина на чорапите. Чорапът е с трикотажен материал с широка обтекана лента върху глезена. Това е нова концепция в чорапите и рядко срещана.

7. Ботуши със заострен чорап:

Това са черни ботуши с чорапи с остри пети. Обувките с висок пенис са с прикрепени черни чорапи и могат да се носят само като един. Горната част на чорапа съдържа две бели ивици, което прави вечнозеления черно-бял печат. Това е най-доброто за аксесоара ви за къса рокля, помага да направите допълнение към красотата си.

8. Дълги чорапи за ботуши:

Това дълги вълнени чорапи за обувки са много хубави и вълната е най-желана през зимата. Дългите чорапи на сив цвят имат бяла печат, където отгоре е зигзагообразна ивица, следвана със звездния дизайн и върху пръста има зигзагообразен шаблон. Този тип чорапи са най-добри за зимния сезон.

9. Чорапогащник:

Това са дебели чорапи за ботуши с голям квадратен размер отпред. Върхът е вързан с вратовръзка с цвете лък под коляното. Такива чорапи могат да се използват с мини рокли, за да се избегне много излагането на фигурата. Tie top концепцията е нова в чорапа.

Чорапите за дълги разстояния са с по-голямо търсене по време на студените дни. Като има предвид, че има къси размери на разположение и в обувките чорапи, които са наистина много фантазия и огромни. Тя подчертава модата, изтичаща в сегашния пазар.

Гледай видеото: Conferencia: El Ego Enemigo o aliado? por Virginia Blanes (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send