Красота и мода

9 Най-новите дизайнерски дизайни за бижута за жени

Pin
Send
Share
Send


Дизайнерските бижута са създадени от известни дизайнери. Това е най-ранната форма на цивилизация, която започна в обществата на Месопотамия и Египет. От обикновената работа от древни времена до древните съвременни съвременни скъпоценни камъни, проектирането на бижута превъзхожда много.

В по-ранни времена бижутата се считат за скъпоценни и свещени, но от миналия век бижутата са използвани просто за целите на украшението и затова няколко дизайнери са се появили, за да посрещнат търсенето на нови и различни проекти.

Дизайнерски картини за бижута от известни дизайнери:

Ето някои от най-добрите проекти за дизайнерски бижута:

1. Дизайнерски бижутерски пръстен в злато:

Този дизайнерски пръстен с три листа е ексклузивно бижу. Той е позлатен и има винтидж. Неговото тегло е почти незначително. Това може да се използва при определени случаи, както с традиционно, така и със западно износване. Той е деликатен, така че трябва да се борави внимателно.

2. Уникално дизайнерско колие с чадър:

Това е едно от най-новите дизайнерски бижута. Има златна верижка, прикрепена към златен чадър. Златната верига има секция над чадъра, която има пет камъка, които приличат на водни капки и сякаш падат върху чадъра, както вали. Този иновативен дизайн изглежда възхитителен и ще бъде обичан от децата.

3. Дизайнерска част от шията и обеци:

Този елегантен комплект има огърлица, обеци и белезници. Сапфировите камъни имат изтънчен вид и се справят добре с диамантените маншети. Може да се носи по традиционен и западен начин, като вечерна рокля. Тя придава очарователен и феминистки поглед на ушите и шията.

4. Дизайнерска палична огърлица за момичета:

Дизайнерите създават най-уникалния и красив дизайн. Това диамантено дизайнерско бижу е доказателство за това. Колието изглежда като тяло на паун, с глава в средата като висулка, а крилата се разпростират около врата. Това е много иновативен дизайн. Тя изглежда добре както на традиционно, така и на западно облекло.

Виж повече: Колекция от антични бижута

5. Дизайнер на Джумка в злато:

Джумка има много традиционен вид. Тези jhumkas са позлатени и имат красиво проектиране върху тях. Те имат тежък вид и ще се справят добре с ghagras. Те са едни от най-добрите индийски дизайнерски бижута.

6. Розово злато Айфеловата кула за жени:

Една от най-красивите структури на света, Айфеловата кула примамва всички. Този прекрасен дизайн от дизайнера на бижута трябва да бъде обичан от всички. Този пръстен от розово злато прилича на Айфеловата кула, гледан отстрани и има диамант като основа на кулата. Той е изключително красив и ще бъде обичан от всички възрасти. Това може да се използва като сватбен пръстен и със сигурност ще привлече вниманието навсякъде, където се носи.

Виж повече: Rold Gold Jewellery

7. Прости бижута с дизайнерски диаманти:

Диамантите са обичани от всички. Тази най-нова дизайнерска бижутерия има изключително елегантен и елегантен вид. Прилича на маншет, който се носи около врата. Дизайнът е минимален и простотата на огърлицата подчертава красотата на шията.

8. Дизайнерски бижута за сватба:

Сватбите изискват бижута с голям поглед. Този сватбен комплект има тежък и величествен вид. Това е индийска дизайнерска бижутерия Kundan, с рубини и изумруди. Това е перфектното дизайнерско бижу за сватбата.

Виж повече: Fancy бижута дизайни

9. Дизайнерски дизайн на диамантени гривни за тийнейджъри:

Повечето дизайнери на бижута имат голямо разнообразие от гривни. Това парче обаче е уникално. Това е диамант, осеян на база розово злато, с форма на пеперуда. Той има тежък вид и изглежда добре на тийнейджъри.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Онлайн магазина на ИРРА (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send