Красота и мода

15 ежедневни къси шорти за мъже

Pin
Send
Share
Send


Късите дънки са категоричен преход към всеки сезон и, независимо от вашето облекло, те обикновено изглеждат страхотно. Те са най-доброто решение за всички събития. С такова разнообразие от стилове и състояния на панталони, които трябва да се обмислят в днешно време, нещата могат да станат по-мощни. За да улесните бъдещото си пазаруване, погледнете цялото ръководство за видове панталони за мъже и най-добрите дънкови панталони за вашия вид тяло.

В момента, когато търсите панталони, запомнете къде живеете. В случай, че живеете в по-силна атмосфера, вземете лек Жан. Ако живеете на място, където зимите са дълги и непримирими, отидете за деним с по-голямо тегло, за да включите малко повече защита.

Стилни и модни къси джинси за мъже:

Ето и 15-те вида модерни мъжки дънки с дизайн са както следва.

1. Lee Премиум Джинсови шорти в джинси:

За значителен период от време Лий е бил известен с това, че е направил фентъзи джинчето на едрия рогат добитък. Новият къс джинс на Лий има стила на градски шал, но с качеството на кравето, което е направило Лий гръбнак в света на дънкови обувки от 120 години.

2. Триумфиращи къси дънки на триумфалния делвдж:

Selvedge денимът се превърна в модела на деня в света на създателя, който се вижда на огромни марки. Заради този мач на победата повече не трябва да ви струва скъпо. Тази 100% памучна комбинация има външния вид и усещането за по-висок комбиниран край, но с ценностна точка за всеки финансов план.

3. Разширете къси панталони на джинси:

Този тънък комбиниран костюм от мъжки къси джинси е направо от Япония, където те се отнасят към плетеницата като артистичен израз. Колкото повече носите този мач, толкова повече се размазва, за да излъчва безупречен, износен вид и усещане. Също така, джинсовите къси панталони донякъде се разпростират за още по-симпатично прилепване и по-простота на развитие.

4. Уникални къси панталони:

Levi's е марката за деним за всеки от модните хора с мастило до домакините за значителен период от време. Нещо повече, в светлината на настоящите обстоятелства: суровият деним е направен така, че да пасва на вашето тяло, независимо от вида на тялото ви? Леви предлага да не ги миете и по-скоро да ги изсушавате на слънце за идеалното прилягане.

5. Слаби Жан шорти:

Мъжки джинси с къси панталони имат по-тясно, по-тънко дънково усещане от големите 501, така че те са идеални за мъжа, който търси хипер настроение, без да се отказва от качеството на Леви.

6. Прах за сини измиващи къси панталони Дънки:

Размазаните прахообразни сини пещи на този комбиниран топ мъж придават на деним по-носталгичната, 70-та атмосфера. Смес от памук и еластин придават на тези панталони утехата на памук, като запазват хладнокръвието на приличен панталон. За по-съвременен външен вид, съчетайте този лек джин с лека тениска и стик.

7. Тънки сини къси панталони в дънки:

Намалените шити и тъмни сини нюанси на тези къси дънки ги правят идеални за по-изработените по поръчка мъже. Незначителното удължаване на издишването прави по-тънкото изрязване на панталоните. Носете ги на спокойни петъци с обикновен пуловер от бяла риза или бял защитен, или износвайте се в края на седмицата с най-обичаната си риза.

8. Дълги шорти за опънати джинси с права линия:

Тъмните панталони са изключителна точка за прескачане в случай, че сте един за допълнителни парчета. В светлината на ултра-безпристрастното оцветяване можете да извадите хавайска риза или отпечатано палто, без да гледате прекалено на върха. Този мач на Кенет Коул има правилна форма и е по-тежък, за да го направи невероятна алтернатива.

9. Жан-къс шнур с праволинейно изпъване:

Значителното оформяне и въздействащо измиване на тези мъжки къси панталони ги карат да се появяват така, сякаш сте ги вкарали в горната част на магазина за реколта, но намаленото теле дава напълно напреднал контур.

10. Тънки къси къси панталони:

Mavi jean беше пътят към марката обратно в нашия аут и юноши, но сега те отново се връщат, обслужвайки няколко съвременни алтернативи за най-големия човек. Черно-синьото измиване и деликатните измити четки подчертават, че това комбинира усещането за цялото усещане.

11. Levi's 510 Skinny Fit къси панталони Джинси мъже:

Образните мъжки джинсови къси панталони, които сте имали след като сте били млад, се завръщат, но този път с по-мършавица се вписват в задника и телетата, които са малко по-малко ретро и малко по-режещи.

12. Конвенционални къси джинси:

Наистина не можеш да получиш повече стойност за парите си, отколкото този съвременен мач на Земята на тъмно синия деним. Марката се е опитала да направи деним, който е чудесно износен, идеален за багажника. Също така, талията седи високо на бедрата за защитено прилягане.

13. Слаби 5-Pocket мини джинчета за жени и мъже: t

От доста време Дики е известен като марка, която прави качествени, промишлени работни облекла. Нещо повече, това е точно това, което ще получите с формата на Дики за примерния 5-вземете Жан. Денимът е по-тежък и е предназначен да издържи дълго време на износване.

14. Стандартна джинсова джинсова шнурка:

Комбинирайте тъпия индиго деним с отпечатан закопчал за неидеен изглед в края на седмицата.

15. Разширяване на късите къси панталони:

За героите сред нас, или просто за индивидите, които харесват прилично шоу на шейк, целият тънък дънки на топ мъж е идеален за хората, които се нуждаят от джинс с докосване на ръба. По-лекият памук и микров лайкра правят тези панталони значително по-леки от тънките панталони на нашето детство.

Късите джинси се появяваха при мъжете в разширяващ се рецидив. Не всички модели ще подхождат на всеки човек и неговата форма на тялото, но това е добре на основание, че има многобройни асортименти от мъжки къси панталони, всички направени различно един от друг. Въпреки факта, че мъжките панталони шорти са наоколо от доста дълго време, сегашният статус като стил трябва да е синоним на стандартно признание.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: Двуцветни плажни шорти бански в червено и синьо - (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send