Красота и мода

9 Най-добри дизайни на корсетни нокти с картини

Pin
Send
Share
Send


Корсетите ноктите представляват женската форма на вътрешния стил на роклята на епохата на реколтата. Да, корсетните нокти са лесни за създаване, дори и да не сте експерт по изкуствата за нокти. Можете да създавате корсет. Предлагат се и комплекти за щамповане в корсетни модели. Те изглеждат много сладко на ноктите и можете допълнително да добавите нокът Decos към тях като "лъкове" и кристали. Ще харесате тези дизайни точно толкова, колкото ние ги обичаме.

Вижте най-добрите ни ръчно изработени корсетни дизайни за ноктите. Може би можете да изпробвате и няколко от тях за вашата нощ за освежители, за бала или за вечерта.

1. Прост дизайн на корсета за свободна ръка:

Можете да изпробвате този прост дизайн на корсета за свободна ръка с зиг-заг ленти със сребърна стриптизьорка. Освен това използвайте малките кристали за тези бутони. Използвайте малък лък, ако е възможно, или направете малък лък, използвайки панделки за ноктите. Играйте с ноктите си и се наслаждавайте на корсета.

2. Лесен за използване дизайн на корсети с помощта на стриптър:

Можете лесно да създадете този корсет с помощта на стриптизьорка в черно и клечки за зъби. Използвайте цветове по ваш избор и създайте дизайн за страните на корсетните дрехи. Използвайте тъпия край на зъбчето, за да поставите точки в 3 от двете страни в бяло. Сега за средата използвайте ивица в зигзагообразна форма, за да създадете струните за корсета. Сега използвайте прозрачен лак за запечатване на дизайна.

Виж повече: Neon цвят ноктите арт

3. Сексапилен дизайн на розов корсет:

Ако искате да създадете секси корсет дизайн за ноктите, тогава опитайте този дизайн. Това изглежда страхотно, когато се прави само на основата. Не използвайте други цветове на основата. Използвайте блестящо розово за корсета и използвайте клечки за зъби с тъп край за точките или бутоните от двете страни в бяло. Използвайте четка за нокти или стриптизьорка в тъмнокафяво, за да създадете струните. Сега направете края на струните отгоре по изкривен начин. Това ще направи дизайна оживен. Запечатайте дизайна с прозрачен горен слой.

4. Лак за нокти и корсетни френски съвети в комбинация с дизайн на Leopard:

Това е френски връх, комбиниран с леопардови нокти. Можете да опитате този дизайн на ноктите, ако имате тези deco лъкове с вас и малко неонови зеленчуци за леопардовите точки да оживеят. Опитайте това. Малко отклонение от нормалните френски съвети.

5. Сексуални дизайни с пълен дизайн на ноктите:

Ако не ви харесва да държите ноктите твърде прости и да рисувате пълен дизайн на ноктите, опитайте този секси дизайн на цялата дължина на ноктите си. Ще ви хареса как се оказва. Използвайте четката си за нокти, черната стриптизьорка и леко розовото основно покритие. Опитайте го днес!

Виж повече: Fimo Fruit Nail Art дизайни

6. Блестящ корсет Nail Art Design:

Удоволствие от блясъците? Опитайте този дизайн тогава. Направете малък модел на лък за ръка и поставете камък на Рейн в оранжево или червено в средата на лъковете.

7. Френски нокът на корсета:

Като френски съвети и флорални дизайни? Опитайте този корсет дизайн за нокти. Можете да използвате водни стикери за флорални мотиви. Не горите, за да запечатате дизайна си с горен слой.

Виж повече: Дизайн на ноктите за начинаещи

8. Диагонални корсетни дискове на Disco Star:

Изпробвайте фънки дискотечен тип нокът в стил корсет, подобен на този по-горе за една нощ в кръчмата или на дансинга.

Виж повече: Сладък Kawaii Nails

9. Щамповане на корсетни нокти с кристали:

Много красив дизайн, който можете да изпробвате и лесно с перфектните плочи за щамповане на изображения на лък и панделки. Ще трябва обаче да използвате черен стриптър за струните и клечките за зъби или инструментите за поставяне на точки. Запечатайте с горен слой, след като поставите някакъв Rhinestones лак в средата на лъковете.

Хареса ли ви тази публикация? Оставете вашите отзиви!

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send