Опаковка за лице

Най-добрите 3 най-добри домашни маски за хибискус

Pin
Send
Share
Send


Употребата на хибискус за лице е много полезна и няма реакция към кожата. Това са някои бързи пакети за лице от хибискус, които могат да бъдат много полезни и да спестят усилията за посещение и прекарване на времето в салона.

Как да правите маски за хибискус вкъщи и ползите от него: t

Ето и първите 3 маски за хибискус, които със сигурност ще можете да опитате по всяко време.

1. Маска за лице с Hibiscus Lavender:

Хибискусът има много свойства, които са добри за кожата, както и лавандулата. Това лице маски ексфолира кожата и добавя блясък на кожата, както добре.

Неща, от които се нуждаете:

 • 1 чаена лъжичка цвете прах хибискус
 • 1 чаена лъжичка прах от лавандула
 • 1 чаена лъжичка френска зелена глина
 • Кисело мляко, мед и вода.

Метод: Смесете добре праха в купа. Добавете своя избор на кисело мляко и добавете вода към праха, за да образувате гъста паста.

Приложи: Трябва да нанесете маската по цялото лице и да оставите мястото за очи ясно. Оставете го за няколко минути, докато изсъхне. След като изсъхне, изплакнете с вода.

Колко често трябва да правите това: Можете да използвате тази маска 2-3 пъти месечно за ексфолиране на кожата.

Защо това работи: Този пакет работи най-добре, защото ексфолира кожата ви и хибискусът лекува всички видове кожни проблеми.

Внимание: Избягвайте да използвате маската близо до зоната на очите. Също така не позволявайте маската на лицето да изсъхне много, в противен случай глината ще поеме цялата ви влага.

Ползи: Hibiscus действа като антиоксидант, който помага при изчистването на кожата и също така помага при неговото лечение.

2. Маска за лице от глина и хибискус:

Глина има свойства за стягане на кожата, които могат да бъдат полезни за повдигане на кожата с хибискус, който има много ползи за кожата.

Неща, от които се нуждаете:

 • 4 чаени лъжички от чай от хибискус или сушен хибискус
 • 1 чаена лъжичка мед
 • 1 чаена лъжичка ябълков оцет
 • 6 супени лъжици бентонитова глина
 • Вода.

Метод: Добавете сушен хибискус в мелница и го смила, докато направите прах. Сега добавете 2 супени лъжици от този прах. Разбъркайте добре с ябълков оцет и мед, за да образувате паста.

Приложи: Нанесете тази маска след ексфолиране на лицето в равномерен слой и я оставете да изсъхне. Изплакнете с топла вода.

Колко често трябва да правите това: Можете да използвате тази маска 2-3 пъти месечно, за да добавите влага на кожата си.

Защо това работи: Този пакет работи най-добре, защото овлажнява кожата и ябълковият оцет облекчава тонуса на кожата.

Внимание: Ексфолирайте кожата си, преди да приложите тази маска, в противен случай кожата ви може да стане лилава.

Ползи: Hibiscus действа като антиоксидант, който помага при изчистването на кожата и ябълковият оцет изчиства кожата ви и добавя към него сияние.

3. Маска за хибискус с алое вера:

Тъй като ползите от хибискус са известни с използването на алое, Вера изчиства кожата и омекотява кожата.

Неща, от които се нуждаете:

 • 1 чаена лъжичка сушен хибискус,
 • Алое вера гел и кисело мляко
 • Of чаша кафяв ориз.
 • Вода.

Метод: Добавете сушен хибискус в мелница и го мелете, за да направите прах. Добавете 2 чаени лъжички от изсушения прах към ориза и добавете достатъчно количество кисело мляко и гел от алое вера и разбъркайте добре.

Приложи: Нанесете тази маска върху лицето си. Оставете окото и го оставете да изсъхне. Оставете го за 10-15 минути. Изплакнете с топла вода.

Колко често трябва да правите това: Можете да използвате тази маска веднъж седмично, за да добавите влага към кожата си.

Защо това работи: Тази маска работи, защото обслужва най-добрите свойства на алое вера, кафяв ориз и кисело мляко. Киселото мляко придава влага на кожата и алое Вера изчиства дефектите. Кафявият ориз помага за поддържане на еластичността на кожата и намалява обривите.

Внимание: Не използвайте маската около областта на очите.

Ползи: Хибискусът помага при почистването на кожата и кафявият ориз намалява възпалението на кожата. Алое Вера добавя влага към кожата и хибискусът почиства кожата.

По-горе споменатите са няколко вида хибискусни пакети за лице, които са много лесни за изработка и съхранение. Тези маски са много полезни за поддържане на влагата на лицето, добавяне на сияние и поддържане на еластичността на лицето.

Гледай видеото: Къде правят най-вкусните ДЮНЕРИ? @ URBAN LIFE (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send