Красота и мода

9 Последни и изящни пердета със снимки

Pin
Send
Share
Send


Завесите за уши също се наричат ​​пердета на съвременния дизайн. Той има метални пръстени в горната част на завесите, което дава дори и меки флоти с по-големи размери. На мястото на нормален заглавен тип, тези завеси имат метални пръстени, които са лесни за инсталиране и поддържане.

Най-добри и красиви дизайни на пердета за уши:

Тук ви осигуряват няколко модела Топ 9 на пердета, от които можете да намерите любимата си.

1. Завеси от изкуствена коприна:

Подобрете красотата на вашия дом с така луксозно конструираните завеси за уши. Това може да се използва както за спалня, така и за концептуални завеси в хола. Той осигурява допълнителна роялти и мир, за да ви накара да имате този комфорт по всяко време, когато имате нужда. Той е обикновен и дълъг тип.

2. Пердета с хоризонтални раирани отвори:

Крайно време е да промените интериора на дома си през тази Нова година. Вземете тази уникална колекция от обикновени готови завеси. Той е изящно проектиран, използвайки златния нюанс и отпечатан с някои идейни концептуални горни граници.

3. Завеси от полиестерни цветя:

Можете да украсите сладката си малка къща с някаква модерна и добавена красота на такива завеси. Ето, розовите завеси, предназначени за спалня. Това е обикновен полиестер и има цветна граница. Това със сигурност ще достигне до вашето удовлетворение, за да поставите приятен чар за вашата спалня.

4. Напълно облицовани завеси от пейдж червени петна:

Вземете подобрен с такава възхитителна красота на завеси, които могат да се използват както за хола, така и за личните стаи. Това е великолепната колекция от червени завеси, които имат чудесен дизайн на цветя. Той има дебели граници в горната част и изцяло облицовани червени завеси на Paige.

5. Съвременни запечатани пердета за уши:

Станете по-етнически, като си подарите комплекта бели завеси, както е показано. Състои се от полиестерен материал и има бели флорални дизайни, отпечатани по цялото тяло. Той е дълъг и е достъпен и в различни размери.

6. Геометрични шарнирни пердета:

Увеличете славата на вашето жилище, като изберете такива страхотни завеси. Именно сивите завеси за пердета, които имат геометрични модели, са отпечатани във всички сиви, черни и кремави нюанси. Това ще бъде идеалният избор като завеси от хола.

7. Линейни перфорирани пердета със стяга:

Ето и други сиви пердета с отпечатани върху тях линейни дизайни. Това прилича на нюанс на въглен, но лъскав на външен вид и следователно би съответствал на всеки цвят на всички тематични интериори.

8. Сребърни Бархатни Елетни Завеси:

Заповядайте да изберете сребърните пердета за очите, за да придадете на вашия дом искряща и ослепителна красота. Тази завеса има сребрист блясък, украсен над горната граница. Цялото тяло е чисто и съставено от кадифени материали. Това определено ще придаде чар на вашата телевизионна зала.

9. Пердета с жакардови подложки:

Добавете блясък към любимите си стаи, като не правите грешки при избора на такъв тип колекция. Това е особено за прозорци и е с къса дължина. Тази синя завеса е перфектният избор за стаите на децата ви. Те имат тънък дизайн на цветя, отпечатан в тъканта му и имат маркиращи розови граници на полька.

Имате толкова много сортове, които можете да избирате от тези пердета. Повечето от нюансите са подчертани тук. Отвъд тях можете да отидете за жълти, прасковени, лавандулови и светлозелени пердета. Има и възможности за избор на желаните материали. От вас зависи, че можете да направите своя избор да изберете завеси за прозорци или врати или само за прегради.

Гледай видеото: DVD 3 of 4: Loving the Silent Tears: The Musical (Ноември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send