Красота и мода

15 Великолепни черен цвят часовници, които са тенденция точно сега

Pin
Send
Share
Send


Tick ​​Tock Tock - този звук се чува във всеки дом, напомнящ на всички присъстващи, че времето минава. Часовниците са подбрани така, че да съответстват на цвета на стената, мебелите и тапицерията. Вижда се, че черните часовници са предпочитани много заради неговата гъвкавост, която съответства на всеки декор.

Различни видове черни часовници:

Ето няколко дизайна на черни часовници, които са хипнотизиращи, както и лесни за джоба.

1. Черно-бял стенен часовник:

Този черен стенен часовник има сладък дизайн и е много подходящ за детската стая поради дизайна на Мики Маус. Този 3-D часовник има супер големи цифри в бяло, които лесно се четат от децата и се учат да казват по-бързо времето.

2. Часовник с черна лента за всекидневна:

Това е един от най-впечатляващите големи черни стенни часовници. Часовникът е от висококачествена неръждаема стомана. Той е покрит с черно. Стоманените плочи са подредени по такъв начин, че изобразяват цифрите от 1 до 12, които са цифрите на часовника. Часовниковите ръце са бели, за да ви улеснят да кажете времето.

3. Кухненски часовник с черна копринена стена:

Този часовник има много уникален и омагьосващ дизайн. Този модерен черен часовник е забележително стилен и изглежда изключително впечатляващ във всяка стая на къщата. Основната забележителна черта са черните пластмасови нишки, които се преплитат, създавайки ефект на окото.

4. Часовник с черна гора:

Това е изключително красив черен горски часовник, който си заслужава да бъде показан във вашия хол. Този часовник от 19-ти век има много изящни резби, изобразяващи дивия живот в тъмната гора. Цифрите са в римски знаци, които придават античен вид. Тя има три тежести и махало.

5. Черен часовник с черепи:

Този черен метален часовник е идеалният за хора, които обичат да имат такъв, който е съвсем необичаен. Този черен часовник на масата е във формата на череп и е с височина около 8 инча. Часовникът е направен от алуминий и очите им изобразяват часовете и минутите. Затова погледнете в очите на смъртта, за да видите времето си !!!

6. Часовник с черен мрамор:

Тук е прекрасен черен мраморен часовник с шестоъгълна форма. Този мраморен часовник е изработен от мрамор от испанската черна маркуина. Мраморът е полиран добре на върха и има заоблени ръбове и се доставя с метални ръце. Този часовник има изтънчен вид и ще добави класа към вашата всекидневна.

7. Часовник с черно дърво:

Този черен стенен часовник дава етнически вид на вашия дом. Часовникът има два красиво издълбани пауна, обсипани с блестящи бели кристални камъни. 12-те цифри в часовника се заменят с доста кръгли бели камъни и за ръцете са използвани два сложно издълбани метала.

8. Часовник с черна кукувица:

Ако обичате звука на кукувиците и обичате и черния цвят, тогава си вземете този доста черен часовник с кукувица. Часовникът е направен от дърво и след това боядисан с лъскава черна боя. На нея има доста резби. Една хубава кукувичка ще излезе през часа, който ще ти каже времето.

9. Черен цифров часовник:

Този прекрасен модерен черен часовник притежава всички функции, които бихте могли да желаете. Той показва не само време, но и календар със седмица, дата, ден и месец и стайна температура заедно с влажността. Той има изключително полезни опции като двойни USB зареждащи портове, двойна аларма и таймер за дрямка. Поздравява ви с a
прекрасно “ДОБРО УТРО”.

10. Часовник с черно стъкло:

Дръжте този ръчно изработен, спиращ дъха черен стъклен часовник на вашата маса и се пригответе за безкрайни коментари и допълнения от всеки, който влезе в кабината. Този лъскав малък черен часовник има прекрасен извит абстрактен дизайн. Извитата конструкция прави възможно поставянето му на масата.

11. Черен часовник:

Този черен настолен часовник е монтиран на дървена основа и прилича на монитор на настолен компютър. Той има златисто оцветени точки за 12-цифрените и метални ръце. Този изящно модерен черен часовник перфектно съвпада с вашите съвременни мисли.

12. Часовник с черен квадрат:

Това е чудесен DIY занаятчийска идея за часовник. Можете да направите този творчески часовник и дисплей само за да получите безброй допълнения от вашите гости и приятели. Този черен квадратен часовник се състои от жици, затворени в квадратна форма. Простото, но артистично произведение ще добави красота и творчество в стаята ви.

13. Прост часовник с черна маса:

Обърнете внимание на този неотразим часовник на масата и със сигурност ще направите това. Този малък черен часовник се предлага в прост дизайн, който дава чист и изчистен поглед на вашата спалня. Работи безшумно и ви дава спокоен спокоен сън. Тя има класически модел

14. Черен будилник:

Планиране за закупуване на будилник, тогава тук е правилният избор. Това е последният от черните алармени часовници, вградени с прожекционно устройство, което показва времето на тавана или стената зад него. Наред с времето тя показва и вътрешната температура. Можете също така да се настроите, за да получите кристално чиста проекция.

15. Черен реколта часовник:

Вижте този прекрасен черен старинен часовник. Часовникът на дядото е направен от дърво от елха. Той е лакиран и има четири дъски. Тя също има прекрасни притежатели на знаци и куки, за да се мотае в ключове и други неща. Това е прекрасно парче за всекидневната ви стая, за да ви даде реколта.

Черните часовници са тези, които са най-често избрани, тъй като са ясно видими и видни на всяка оцветена стена. Ние имаме много различни видове и форми на черни часовници, които могат да бъдат избрани според вашата пригодност за стая.

Гледай видеото: Jacqueline Kennedy: White House Tour - Documentary Film (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send