Красота и мода

25 различни вида цифрови часовници, които изглеждат прости и красиви

Pin
Send
Share
Send


Аналоговите таймери понякога могат да бъдат скучни и затова имате часовници, които са цифрови по природа. Аналоговите таймери обикновено показват само време, без температура или календар. Но цифровите часовници ви дават всичко, което показват не само времето, но и календара и температурата. Те могат да служат и като таймерни часовници. И тук е разликата между тях.

25 най-красиви цифрови часовници за 2018 г .:

Така че, нека да проверим най-добрите опции за закупуване на цифрови часовници за използване на аларми и домашни стени в Индия.

1. 12 ”цифров стенен часовник:

Този стилен цифров стенен часовник ще бъде идеален за всяка стая в къщата ви, или може да послужи като хубав подарък. Този часовник има голям, лесен за четене LCD дисплей с висока разделителна способност, както и календарни и температурни показания. Този модерен прост часовник може да служи и като будилник с дрямка, така че да можете да спите по-добре. Този часовник със сигурност ще направи живота ви колоритен.

2. Голям цифров часовник с вътрешна температура:

Ако сте на пазара за голям цифров часовник, тогава това трябва да е вашият избор. Захранван от 9-метров адаптер за захранване плюс вградено съхранение на кабела, този голям часовник позволява лесен преглед от офиса, класната стая или хола. Ярките 5.5-инчови цифри на часовника осигуряват огромна видимост от над 200 метра. Поддържа календарен и температурен режим.

3. Малък цифров дървен будилник:

Това е един компактен, многофункционален малък цифров часовник, който показва календара, температурата, има светодиодно управление с глас и също настройка на аларма. Този минимален, кубичен, иновативен дизайн е много красив и изцяло от дърво. Може да работи на батерия, както и на променливотоково захранване. Часовникът поддържа точното време и е идеален за използване като настолен часовник в офиса или дома. Може да се дава и като подарък за децата.

4. Цифров будилник с голям екран:

Този голям цифров часовник е идеален за спални помещения с огромен 8,9-инчов супер бял LED дисплей, който го прави лесно четлив за всички възрасти и от разстояние. Има функция за затъмняване за увеличаване или намаляване на яркостта, както и двупортово USB - едно за зареждане на часовника и едно за зареждане на телефона, таблета или MP3 плейъра. Супер удобно и лесно управление. Има и функция за аларма и дрямка.

5. Голям червен светодиоден цифров алармен часовник:

Ако искате най-добрият цифров часовник, това трябва да е вашият основен приоритет. Този часовник е изключително лесен за работа и няма да има проблеми за деца, възрастни хора или възрастни хора. Часовникът се предлага с нощна светлина, заедно с джъмбо осветени червени LED цифри с плъзгач за управление на яркостта. Той също така идва с вградена функция за аларма и snooze, и може да работи на променливотоково захранване, освен че има резервно копие на батерията.

6. Цифров будилник с голям 1,4-инчов дисплей:

Това е много достъпен прост цифров часовник с умерено количество функции. Той разполага с 1.4 инчов червен LED дисплей за лесно гледане и лесен за използване. Той има алармена функция и бутон за пълно отлагане на ширината, така че да можете лесно да го достигнете по време на сън. Той работи на батерия и също така има контрол на яркостта за висока или ниска настройка.

7. Цифров будилник за симулация на изгрев слънце:

Това е много красив, току-що стартиран, нов цифров часовник. Часовникът има много функции - първо този часовник има както функция за аларма, така и FM радио. Часовникът също има опция за задаване на тон на алармата от шест различни варианта на звуци от океанските вълни. Не само това, часовникът може да свети в седем различни цвята с десет нива на яркост. Един от най-атрактивните цифрови часовници можете да си купите в момента.

8. Цифров будилник с елегантен кръгъл дизайн:

Този часовник има много елегантен дизайн с цифров часовник, със своята сладка кръгла форма. Този екран на този часовник има функция за автоматично осветяване, която ще се включи през нощта и ще се изключи през деня, което улеснява четенето в тъмнина през нощта. LED светлините също могат да бъдат регулирани за яркост. Предлага се с двойни аларми за две различни времена за събуждане и също има функция за дрямка. Сега не е нужно да се притеснявате за закъснение за работа и да започнете да се наслаждавате на почивката си.

9. Бял цифров алармен часовник:

Дизайнът на този модерен цифров часовник е най-малкото изискан. Простият и малък дизайн ще се побере във всяка домашна среда. Часовникът също има функция за монтиране на стена, освен че е настолен часовник. Идва и с функция за аларма и дрямка, което е страхотно. Светодиодът има 3 нива на контрол на яркостта. Наистина декоративна модерна часовник, за да кажа най-малко.

10. Цифров часовник за проекция:

Този цифров будилник е наистина един от най-иновативните часовници. Първо, разполага с 5-инчов ултра-ясен прожекционен алармен часовник, който може да се регулира до 120 градуса, за да се прожектира върху таван или стена в обхват от 1,6 до 10 фута, с регулируема яркост. Извитият 4-инчов дисплей с регулируема яркост на часовника пасва идеално на мебелите на стаята ви. На второ място, той идва с режим на двойна аларма, който създава две отделни времена за събуждане, заедно с функцията за дрямка и FM радио с таймер за заспиване. Работи с променливотоково захранване и има USB порт на гърба, за да зарежда мобилните ви устройства.

11. 3D LED цифров стенен алармен часовник:

Този цифров стенен часовник доведе до големи 3D цифри. Може да се чете от дълги разстояния и също изглежда стилно. LED светлините са много ярки с 54 LED светлинни мъниста - така че не само това служи като часовник, но и като декоративен комплект. Този будилник с функция "дрямка" и нощна светлина е напълно монтиран на стената и има функция за запаметяване, за да запомни зададеното време. Светодиодът на часовника има 3 нива на яркост, за да задоволи вашите нужди и желания. Той консумира много ниска мощност и е високо енергийно ефективен.

12. Лесна настройка на цифров будилник за пътуване:

Този сладък малък часовник е изцяло изработен като цифров часовник за деца. Имайки предвид нуждите и желанията на децата, този лек часовник е идеален и за тийнейджъри и възрастни. Той има голям дисплей от 3 инча, който показва календар, както и време и в двете часове и следобед. Часовникът работи с прости настройки и има приятен звук, който не е прекалено суров. Предлага се със защитно и удароустойчиво силиконово покритие, което го предпазва от малки попадания, и е идеално за използване в офис, спалня или дори по време на пътуване.

13. 9 "голям LED цифров алармен часовник:

Този електрически цифров часовник може да работи както на изхода, така и на захранването с батерии. Той разполага с голям 9-инчов дисплей, с големи смели числа в бял цвят на черен фон, което го прави по-лесен за четене за стари и възрастни хора. Този алармен часовник има функция "дрямка", както и лесен за използване контрол на докосването за регулиране на яркостта. Силата на звука на алармата също може да се регулира на ниско или високо ниво и алармата постепенно се увеличава, за да ви събуди. Има два USB порта - един за зареждане на мобилните ви устройства и един за самия часовник. Той също така има резервно копие на батерията по време на прекъсване на електрическата енергия.

14. Цифров стенен часовник с голям LCD дисплей:

Този LCD цифров часовник използва много иновативни функции, за да гарантира, че трябва да си купите. Той използва радио вълнов сигнал във вашата часова зона, за да регулира времето си автоматично. Този часовник е снабден с 7,5-инчов екран, където можете да прочетете календара, показанията на температурата освен очевидното време. Часовникът има както вътрешен, така и външен монитор, има вградена аларма, както и функция за неограничена дрямка. Можете да поставите този часовник на масата или дори да го окачите на стената.

15. Дървен цифров будилник:

Ако търсите да получите черен цифров часовник, тогава това може да отговаря на вашите нужди. Този часовник е многофункционален, тъй като показва време и температура. Часовникът е модерен с уникалната си форма и текстура, който е направен от дърво, а нежните LED светлини ще дадат спокойна атмосфера през нощта, когато ще видите времето. Дисплеят на часовника също има режим на заспиване за пестене на енергия и се захранва от мрежата или батерията.

16. Много голям цифров часовник:

Искате ли да подарите на някого идеалния подарък? Вземете този електронен цифров часовник. Това е малко много голям часовник, така че ще получите ясно време и плюс е, че ще намерите и функции за календара. Уникалната характеристика на този часовник е способността да се напомнят, така че ако имате някой, който е възрастен, тогава този часовник може да помогне на човека да запомни важните неща. Часовникът работи на захранване от мрежата, но също така има резервен източник на батерии за електрически прекъсвания. Това е идеално за възрастни и възрастни хора в дома ви.

17. Голям червен цифров будилник:

Този червен цифров часовник е напълно устойчив на удари и здрав за нормални удари и капки. Часовникът е добре направен, лек и удобен за хващане и лесен за настройка специално за деца, тийнейджъри и възрастни. Този прост будилник има голям цифров екран, който е лесен за четене, заедно с добра светлина, така че да не нарушава съня ви. Разполага с 6-минутно време на дрямка и звуковият сигнал на алармата се ускорява на всеки няколко секунди, така че събуждането не е проблем. Силно препоръчително.

18. Бял цифров LED будилник:

Това е най-добрият вариант за учениците и това е LED будилник, който показва точното време и ще получите и температура. Когато планираме да подарим на децата си, тогава LED будилникът ще бъде добър избор, те ще получат добра аларма за редовно събуждане навреме. Ще получите и функция „дрямка“ в нея.

19. 9,5 "голям цифров часовник:

Уловимите часовници са повече в разновидности с широка колекция от различни форми и размери. Това е най-добрият вариант за офис и класна стая; можете да ги използвате, за да добавите допълнителен декор за вашата всекидневна. Тази цифрова функция часовник офис е автоматично актуализира часовника. Ако искате да се монтирате тогава ще получите ключалка като опция също.

20. Светлинен часовник за събуждане:

Това е много изискан цифров часовник, благодарение на яркия си светодиод, който е от 7 различни цвята. Дисплеят на часовника показва както температура, така и време. Има функция за аларма и спане и има 8 алармени песни, така че не е само една песен, за която да се отегчите. Това е чудесно за децата.

21. Будилник с огледална повърхност:

Този плосък цифров часовник има огледало за грим като лицевата страна и дизайна. Този будилник показва както времето, така и показаната температура, заедно с функцията за дрямка. Както обикновено, има две нива на яркост, а интервалът на отлагане е около 5 минути. Тя се управлява или от тесто или от USB кабел. Много елегантен и модерно изглеждащ часовник, за да кажем най-малко.

22. Цифров будилник за бюро:

Този цифров настолен часовник е с висококачествен дисплей с подобрен контраст за подобрено зрение. Този часовник има двойна аларма, с функцията за дрямка. Ярката синя задна светлина ще бъде нежна към очите ви и ще остане осветена за 5 секунди. Показва също време, температура и календар. Също така има поддръжка на множество езици, общо 7 на брой. Напълно опаковани с функции за бюрото ви.

23. Будилник за пътуване с двоен дисплей:

Този аналогов и цифров часовник комбо включва и двата вида часовници. Часовникът разполага с аналогови ръце с кварцово движение за даване на точно време и вторичен цифров дисплей за време под него. Часовникът е достатъчно голям, за да се използва като настолен часовник, но също така може да се постави в джоб или в чантата. Има и 4 звукови алармени прогресии с функция за дрямка. Работи само с една батерия AAA.

24. Атомен цифров часовник с вътрешна температура:

Този атомно цифров часовник е самообновяващ се часовник. В този часовник ще намерите и дрямка и стандартни алармени функции. Този часовник обикновено актуализира автоматично промените във времето. Можете да опитате това на работната си маса или да ги използвате на стена като опция за окачване.

25. Будилник с цифров аналогов стил:

Този цифров аналогов часовник е оформен много красиво. Този часовник има автоматична настройка за време и дата само по себе си и има аналогов дизайн с цифров LCD. Дисплеят е върху който е построен аналогът и изглежда страхотно. Той също така разполага с двойно време аларма с 5 минути дрямка. Часовникът има функция за задно осветяване и също показва календар.

От този списък можем със сигурност да заключим, че има толкова много опции за закупуване на цифрови часовници и там са пълни с функции до ръба. Някои имат стандартни аналогови часовници, вградени в тях, докато други могат лесно да определят времето сами, без човешка намеса.

Гледай видеото: Ancient Knowledge - Part1 - Consciousness, Sacred Geometry, Cymatics, Illusion of Reality. (Ноември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send