Красота и мода

20 Уникални африкански имена на момичета и знаци

Pin
Send
Share
Send


Африканските имена момичета са доста сладки и те идват с красиви значения, както добре. Ако сте влюбени в такива имена, в тази статия ще обсъждаме някои от най-добрите имена в тази категория, които ще бъдат напълно подходящи за момичета.

Топ 20 красиви африкански имена на момичета и значения:

Ето списък на най-известните и традиционни африкански имена на момичетата са както следва.

1. Abimbola:

Това е едно от най-добрите имена за африканските женски деца. Името идва с много красив смисъл и всеки родител ще бъде повече от щастлив да назове женското си дете с това име. Смисълът на името „Абимбул” е „богато дете”. Това са онези имена, с които момичето наистина се гордее и ще се възхищава особено от това име.

2. Adisa:

Вие определено сте чули това име и преди. Смята се, че е едно от най-добрите имена за всички момичета, които са родени в африканските региони. Страхотното нещо за това име е, че ще бъде доста ефективно използвано и може да се каже, че е едно от най-добрите имена там за всички женски деца. Адиса означава „ясен”.

3. Afua:

Значението на името Afua е „дете, родено в петък“. Това означава, че ако бебето е женско и е родено в петък, тогава можете да го наречете тук. Тя ще бъде напълно подходяща за вас и може да се каже, че е едно от тези имена, които ще бъдат подходящи за всички жени там.

4. Akachi:

Това име подсказва „Божията ръка”. Името прави детето благословено, на когото е дадено това име. Това е едно от най-престижните имена за едно дете и когато детето порасне, за да бъде независима жена, тя ще осъзнае, че колко щастлива е тя да бъде наречена от това красиво име.

5. Akua:

Ако в сряда се роди африканско момиче, тя често се нарича „Акуа“. Името обикновено се дава на онези специални деца, които са родени на този ден.

6. Afolabi:

Името Афолаби означава „дете с висок статус”. Това е различно от всички имена, които сте виждали досега. Името е доста уникално и ще направи женското дете наистина специално.

7. Akinyi:

Ако едно момиче в Африка се роди по време на следобеда, тя често се нарича „Акини”. Вероятно вече сте познали значението на името. Той е „роден в следобедните часове“.

8. Adebowale:

Това име е доста очарователно и е нещо, което почти всеки ще се възхищава. Смисълът е също толкова красив като самата дума. Смисълът е "връщане на короната".

9. Amara:

Това е красиво име за момиче. Значението на това име е "благодат" и може да се каже, че е едно от най-добрите имена за всички африкански момичета там.

10. Arusi:

Това име означава „роден през сватбения сезон”. Името е доста интересно за едно момиче.

11. Ебеле:

Значението на това име е „състрадание”. Това означава, че момичето, наречено с това име, вероятно ще има състрадателно поведение.

12. Ekene:

Ekene означава „аплодирана”. Това е доста старо и доста използвано за неговото значение. Ако искате да назовете детето си с нещо уникално и това също звучи добре, тогава това може да е за нея. Името също е доста закачливо.

Виж повече: Френски момичешки бебешки имена

13. Desta:

Всеки би бил повече от щастлив да назове женското си дете с това име. Desta означава „удоволствие”. Случаят може да е нещо такова, че раждането на детето е предоставило на майката и бащата безкрайно удоволствие.

14. Dubaka:

Средството е детето, което е родено на 11-ти. Името е доста фантастично и може да се каже, че е едно от най-добрите имена за всички африкански девойки там. Ако търсите едно от най-модните имена за вашето дете, тогава това може да е най-подходящото за вас.

15. Dada:

Може би сте чували това име и преди. Много женски деца в Африка имат вълнообразна коса и затова се наричат ​​„dada“, което означава „с вълнообразна коса“. Може да се каже, че това е едно от най-фантастичните имена за африканските бебета, за които някога ще чуете.

16. Ekua:

Смисълът на името Екуа е "дете, родено в сряда". Това име обикновено се дава на жените африкански деца, които са родени на този конкретен ден. Името се смята за доста добро и свято за човека и за всички впечатляващи черти на името е едно от най-добрите имена за детето там.

Виж повече: Английски бебешки имена

17. Femi:

Името Феми означава „обожаван от Бога”. Това е едно от най-добрите имена на детето там, които са жени и принадлежат към африканската култура. Освен закачливата природа, името ще бъде подходящо за всички женски.

18. Ife:

Това е едно от най-очарователните имена за малки бебешки момичета. Името означава „жена на любовта”.

19. Furaha:

Смисълът на това прекрасно име е "наслада". Смята се, че това е едно от най-добрите имена за африканските бебешки момичета и името предполага красивия характер на този, който е кръстен от него. Ако мислите да назовете детето си от едно от най-добрите африкански имена, тогава това може да е това.

20. Folami:

Фолами е този, който изисква уважение. Лице, което е посочено по този начин, обикновено се осигурява с най-голямо уважение на първо място. Името ще върви ръка за ръка с впечатляваща личност.

Вижте още: Популярни азиатски имена за бебета

Гледай видеото: Stuart Brown: Play is more than fun (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send