Красота и мода

9 Най-интересните места за посещение в Shillong By Road

Pin
Send
Share
Send


Шилонг ​​е малък град, разположен в славното състояние на Мегхалая. Той е идеална дестинация за всички любители на природата, младоженци и тези, които търсят тихо място за почивка. Можете също така да отидете за преходи тук, което със сигурност ще ви помогне да откриете красотата на Shillong и естественото великолепие, което той може да предложи. Ако сте любител на занаятите, не забравяйте да посетите най-близкия базар тук. Трябва също да опитате местната кухня на Shillong в близките ресторанти. Той обещава да обогати вкусовите ви рецептори със страхотни вкусове. Ако планирате пътуване до Shillong скоро, погледнете следните параграфи за чудесни предложения и идеи.

Най-добри туристически места в Шилонг:

Тук са 9-те най-известни туристически атракции в Shillong със снимки. и планирайте правилния сезон и време, за да видите местата в Шилонг.

1. Център за местни култури Дон Боско:

Музеят на Дон Боско в Шилонг ​​е основно институт, който провежда важни изследвания, семинари и семинари за местните култури. Това е седем етажна сграда и има много вълнуващи галерии, които ще усъвършенстват знанията ви и ще ви помогнат да разберете важни артефакти и картини.

2. Водопади слон:

Водопадите слон на Shillong са само на няколко минути от връх Shillong. Сега тук ще откриете такава гледка такава прекрасна и невероятна гледка, където дългият поток от вода тече по тежките скали. Мястото е абсолютно живописно и всяка година има доста последователи. Това е най-доброто туристическо място за посещение.

Виж повече: Туристически места Сиким

3. Църквата на всички светии:

Църквата на всички светии в Шилонг ​​е една от най-популярните и най-добри църкви, които ще намерите в този град. Архитектурата е внушителна и атмосферата е абсолютно красива. Фотографията е забранена тук, но все още можете да се насладите на прекрасните и добре изградени интериори. Мястото е много спокойно и идеално за вечерни молитви.

4. Музей на пеперудите:

Музеят на пеперудите Шилонг ​​е едно от най-уникалните места в града. Тук ще намерите най-редките видове пеперуди. Всички те изглеждат толкова красиви и привлекателни на външен вид. Можете също така да научите много за анатомията и жизнения цикъл на пеперудите тук.

Виж повече: Туристически обекти в Пукет

5. Лейди Хидари парк:

Езерото Hydari Park на Shillong е декорирано в японски стил. Той е осеян с малки езера, храсти, дървета и храсти. Този парк е единственото място, където има мини зоопарк. Тъй като в Shillong няма зоологически градини, това място е идеално за всички любители на животни и птици.

6. Свещената гора Mawphlang:

Шилонг ​​е един от онези редки райони на Мегхалая, които съхраняват горите и горите си. Ако искате да видите пример, определено трябва да посетите свещената гора Mawphlang. Това място е абсолютно визуално отношение и се разглежда като екологично богатство.

Виж повече: Туристически места в Мегхалая

7. Езерото на Уорда:

Заобиколен от красиви градини, езерото Ward's е освежаващ басейн с прясна вода в Shillong. Тук можете да опитате разходка с лодка и разглеждане на забележителности и да изпитате естествената красота и великолепие, които това езеро може да предложи.

8. Катедрална католическа църква:

Вашето пътуване до Shillong ще бъде непълно, докато не посетите катедралата католическа църква. Това е наистина красива находка, където ще намерите някои велики и забележителни парчета на архитектурата. Ако търсите спокойствие и спокойствие, определено трябва да дойдете на това място.

9. Голф игрище:

Голф игрището на Шилонг ​​се намира на надморска височина от 5200 фута. Това е първото голф игрище в Индия, което има около 18 дупки в него. Мястото е прекрасно, прекрасно и абсолютно красиво. Понякога дори се сравнява с голф игрището Glen в Съединените американски щати.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: 10-те най-красиви места в България #1. Любопитно (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send