Красота и мода

30 различни вида идеи за подаръци за празника на годишнината

Pin
Send
Share
Send


Годишнината е идеалното време да отпразнувате своя брак и любовта, която имате един към друг. Годишните подаръци, които можете да давате един на друг, са изобилие. Трябва да помислите в нея и да го направите ценна. Можете да отидете по стандартните традиционни артикули, които могат да бъдат надарени за всяка година или модерната тема. Всяка от темите ви дава различен избор за всяка година и това го прави вълнуващо да изберете вашите подаръци. Личното докосване може да се даде за съхраняване на закупени подаръци чрез гравиране, щамповане или отпечатване върху тях.

Най-новите годишнини за Него и Него:

Изберете от тези страхотни възможности, които сме посочили тук, за да получите най-добрия подарък за всеки.

1. Печатни тениски:

Голяма идея за подарък, която е полезна и хладна е отпечатаната риза. Тези ризи могат да бъдат отпечатани с пожелания за годишнината. Името на двойката може да бъде отпечатано и отгоре. Те правят големи годишнини подаръци.

2. Комплект тъкани дрехи:

Чудесен подарък, който може да се даде на двойка, е плетената роба. Комплектът има две роби; един за мъжа, а другият за жената. Всеки от тях е монограм с буквите „Mr.“ и "Госпожа" можете да подарите този страхотен комплект на двойката за годишнината от памука. Това е наистина страхотна идея за годишнина от сватбата.

3. Меки играчки:

Направете своя съпруг щастлив и развълнуван, като подарите тези прекрасни меки играчки. Меките играчки могат да бъдат плюшени мечета, мечки от коала и др. Добавете някои цветя или шоколади заедно с меката играчка за перфектен подарък за годишнина.

4. Съответстващи ключови вериги:

Направете съответстващи ключови вериги, за да дадете като подарък за годишнината от сватбата. Тези ключови вериги са гравирани, за да имат тогава месец на годишнината или името на двойката. Можете да ги вземете като парче от пъзела, което да съвпадне добре.

5. Декорирано легло:

Направете вашата годишнина красива и забавна с този прекрасен подарък за декориране на леглото ви. Можете да използвате венчелистчета от червена роза като тема за декориране. В центъра на леглото могат да се поставят листенца под формата на сърце. Този най-добър подарък за годишнина ще бъде запомнен винаги.

6. Музикална рамка:

Това е отлична идея да се даде за подарък за годишнина от брак. Това е рамка на музикалния лист за любимата ти песен. След това листът с музика се отпечатва отгоре с името на двойката. Можете да добавите и годината на брака.

7. Вмъкване на портфейла:

Вземете тази прекрасна вложка от метален портфейл, за да може вашият съпруг да се държи в портфейла му. Това изглежда точно като карта и може лесно да се съхранява в отделението за карти на стандартен портфейл. Можете да го персонализирате с любовни бележки или юбилейни желания. Така това става уникален подарък за юбилея.

8. Персонализиран перон:

Всеки човек, който обича да готви, ще оцени тази готина престилка, която е специално пригодена за него. Престилката може да има пожелания за годишнината. Можете да го направите мъжествен престилка, за да отговарят на неговите харесва и вкусове за най-добрия подарък годишнина от сватбата.

9. Карта на любовта:

Винаги можете да вземете проста карта, която показва мястото, което сте срещнали, и след това го маркирайте с червен маркер. Мястото може да бъде показано във формата на сърце. След това тази карта може да бъде поставена в рамка и дадена като подарък за женитбата на жена ви.

10. Персонализиран алкохол:

Това е прекрасен подарък за годишнина от брак, който да даде на съпруга си по повод юбилея. Този уиски или алкохол по негов избор може да бъде персонализиран. Можете да добавите етикет върху капака на бутилката. Етикетът може да бъде юбилейни пожелания за него.

11. Персонализирана табела:

Тази прекрасна метална плоча е страхотна като подарък за годишнина. Табелата е гравирана с пожеланията за годишнината, както и името на двойката. Можете да го направите и за празненствата на 25-та годишнина.

12. Рамка на кръстословица:

Рамка за кръстословица е много готино за една бърза идея за годишнина за двойка. Той съдържа името на двойката под формата на кръстословица. Можете да включите и имената на членовете на семейството. Рамката изглежда зашеметяваща с някои романтични линии, включени в нея.

13. Cool Възглавница:

Тук е хладен възглавница, която можете да получите персонализирани, за да имат годишнина дата на двойката отпечатани. Броят на дните може да се изчисли и да се добави към възглавницата. Това прави един много уютен подарък.

14. Печатна тоалетна хартия:

Забавлявайте се със съпруга си чрез подарък на този причудливи подаръци за тоалетна хартия. Тоалетната хартия се отпечатва с пожеланията за годишнината. Тя може да бъде надарена със стойка, за да запази тоалетната хартия. Направете това забавно занимание с вашия съпруг.

15. Часовник за годишнина:

Подарък на приятел прекрасен годишен часовник, който е персонализиран. Часовникът може да има броя на годините на честването, отпечатани с удебелен шрифт, заедно с името на двойката. Вземи часовника в стъклото заедно с металните джанти. Часовникът може да бъде голям или малък в зависимост от мястото, където искате да го запазите. Може да има и алармена функция.

16. Юбилейна карта:

Осъществяване на годишнина карта за вашия съпруг е най-добрият DIY подарък, който можете да дадете. Тази страхотна подаръчна карта трябва да бъде проста и елегантна. Добавянето на роза прави картата наистина красива. Юбилейната карта, която правите, може да бъде сладка и проста или може да бъде експлодираща кутия. Това са най-новите по отношение на годишнините карти. Тези експлодиращи карти се отварят, за да покажат няколко слоя. Можете да добавяте снимки и бележки в слоевете.

17. Сребърна подаръчна кутия:

Тук е богато украсена сребърна кутия за подаръци, която можете да дадете на съпруга си по повод годишнината. Сребърната кутия е украсена с резбована и щампована работа. Може да се използва за съхраняване на бижута или други дребни украшения. Сребърната кутия е нещо, което изглежда много традиционно и реколта. Тези криви и цветна украса на кутията са много артистични. Кутията е облицована с филц отвътре или сатен, за да му придаде богат вид. Елементите вътре не се повреждат по този начин.

18. Ключодържател с ръчно щамповане:

Тази ключова верига с ръчно щамповане е чудесен подарък за даване на някого. Веригата за ключове, направена с два слоя кръгли метални парчета, изглежда зашеметяваща. Можете да ги персонализирате, като добавите името на двойката или датата на годишнината. Ръчно щампованите ключодържатели могат да бъдат кръгли или квадратни. Можете да имате и ключодържател с кожена част. Квадратните метални парчета имат мястото да добавите и в месеца на сватбата.

19. Рамка на годишнината:

Вземете тази прекрасна рамка, която можете да направите за втората годишнина. Тази рамка може да бъде бяла с черен печат върху нея и да има броя на годините, които сте прекарали заедно, отпечатани върху него. Направете тази велика рамка като подарък за вашия съпруг.

20. Рамка за лъжица:

Тази фреза е голям подарък за юбилея, който можете да дадете на съпруга си. Рамката е направена с две лъжици, които са залепени на дъска. На рамката са отпечатани думите „от време на време“. Добавете годината на брака си в края.

21. Персонализирана бутилка шампанско:

Тук е чудесна бутилка за шампанско, която можете да персонализирате за събитието. Персонализираната бутилка за шампанско има прекрасен лък, свързан с него. Можеш да го украсиш с мъниста и да го направиш великолепна.

22. Две рамки за картини:

Можете да дадете тази прекрасна рамка на снимката на вашия съпруг или приятел. Рамката на картината има два слота за снимки на сватбения ден и деня на юбилея. Те са украсени с юбилейни пожелания от двете страни. Тези рамки са много популярни и правят за зашеметяващ елемент от централната маса. Той помага да се покаже процесът на стареене на двойката и любовта, която е станала по-силна и по-силна.

23. Персонализирани чорапи:

Получаването на чифт чорапи, които са персонализирани, е най-добрият начин да отидете. Чорапите могат да бъдат отпечатани със сладки думи на любов. Тези печатни чорапи са идеални за носене, докато почивате.

24. Комплект чаши за кафе:

Тази голяма сребърна чаша за годишнината от сватбата е перфектна двойка. Тази чаша има дръжки с форма на сърце и сребърна икона в центъра. Комплектът чаша за кафе има името на двойката, отпечатано на снимачната площадка. Халбите са често срещани подаръци за много поводи, но те имат значение за годишнината, тъй като е чифт. Чашите могат да бъдат цветни и ярки или могат да бъдат черно-бели за по-изтънчен допир. Опитайте различните видове думи, които можете да добавите като странни, забавни, саркастични и сантиментални.

25. Очила за изпичане:

Идеалният подарък за парти за годишнина е набор от очила за изпичане. Тези очила са гравирани с надпис „25-та годишнина“. Направете тези очила зашеметяващи и ги поставете в декорирани кутии за подарък. Очилата могат да бъдат високи чаши с тънки джанти.

26. Рамка на подписа:

Тази рамка "Направи си сам" е най-добрият сантиментален подарък за родителите. Трябва да добавите снимка на сватбения ден и да накарате всички членове на семейството да подпишат страниците на снимката. Накарайте родителите си да пазят този прекрасен подарък завинаги. Рамката се счита и за най-добрия подарък за годишнина от брак.

27. Атрактивно бельо:

Направете жена си слаба в коленете с този подарък на бельо от изкушението. Избраното бельо може да бъде персонализирано. Можете да добавите името си или името на жена си към бельото като подарък. Бельото, което давате, може да бъде само дантелени чорапогащи или чорапогащи и комплект сутиени. Дамското бельо от дантела и сатен са атрактивни, а деликатната дантела изглежда зашеметяваща по тялото. Тези елементи за бельо са луксозни продукти, които можете да получите от маркови магазини.

28. Родословно дърво:

Подарък този метален родословно дърво спомен, който има прекрасни имена на членовете на вашето семейство в него. Дървото, изработено от стомана или метал, е оформено с клони. Клоновете имат имената на членовете на семейството върху тях. Родословното дърво може да бъде направено и от други елементи, освен от метал. Дървото може да бъде самостоятелна спомен или може да бъде поставена в рамка.

29. Сладък звън на вятъра:

Ето един страхотен персонализиран звън на вятъра, който можете да подарите на двойка. Песента на вятъра може да съдържа името на двойката и датата на сватбата им. Звънът на вятъра може да бъде направен от метал или стъкло. Те са перфектни на прозореца и правят прекрасен звук, когато вятърът духа.

30. Стъклен плакет:

Стъклена плака е голяма спомен за двойката. Има няколко начина за персонализиране на плаката. Можете да добавите снимката на двойката. Можете дори да изрисувате някои любовни бележки върху стъклото. Тези изображения изглеждат зашеметяващи, когато са поставени върху дървена основа. Дори можете да запалите стъклената плака с малко крушка.

Специални подаръци за всяка година (01-09):

Това отново е годината, когато най-добрият ти приятел и неговият бос празнуват годишнината от сватбата си. Не беше ли само този ден, когато всички тичаха наоколо, правейки сватбените тържества по-добри от перфектните? Ами, партито приключи тази вечер, но изчакайте, двойката е щастливо женена и сега трябва да ги изненадате с готини годишни подаръци.

Да предположим първите девет години на сватбата и съответно да проверим за най-добрите подаръци, които бихте могли да дадете. Това може да бъде една от най-добрите сватбени годишнини някога, и се надяваме да вземете вдъхновение от тук за същото.

Подаръци за първа годишнина:

Отворете шампанското, засега е време за парти. Традиционно казано, първият подарък за годишнина трябва да бъде „хартия“, но в днешно време има много, които даряват часовници и пластмасови изделия. Ако имате парите, изберете да забавлявате двойката чрез подаръци на фоторамки, плотове, билети за концерти, самолетни мили и други, всички те представляват хартия.

Подаръци за втора годишнина:

Традиционно, подаръците за втора годишнина трябва да бъдат направени от „памук“ или представяне на същото. Значението на подаръци свързани с памук елементи, говори за дълголетие и трайност на сватбата. Той също така представлява адаптивност и комфорт в същото време, които са два важни стълба за успех на брака. Може би бихте могли да подарите на приятелите си нов матрак, памучни салфетки, изработени от луксозни щампи, или чисто памучни дрехи и спално бельо.

Подаръци за 3-та годишнина:

“Кожата” е това, което традицията казва, че трябва да се даде на двойката за третата годишнина, защото тя представлява сила, приключение и дива страна. Портфейли за него и нея, обувки, чанти, колани, аксесоари, стъклени държачи и списък могат да продължат. Кожата представлява и сила, така че се уверете, че избирате от най-добрите.

Подаръци за 4-та годишнина:

Неговите плодове и цветя според традицията, за да получат семейните двойки. Сега това, което можете да направите, е да вземете половин час днес и да си направите кошница с плодове и цветя. Вземете плетената кошница, сложете в нея сено или памук, като хвърлите в цветни цветни листенца и върху нея поставете разнообразни цветни плодове, пресни и чисти. Обвийте цялата кошница на видима хартия с целофан; Засадете само направен лък, изработен от сатенена панделка отгоре, за да направите вашия подарък.

Подаръци за 5-та годишнина:

Традиционно, дървото е това, от което трябва да се правят подаръците за петата годишнина. Следователно, магазин за изделия от дърво, като дартс за него или централна маса за къщата, която тя би оценил. Може би странични маси за спалнята им или кабинет за него и комплект фънки бижута от дърво за нея. Списъкът е безкраен

Подаръци за 6-та годишнина:

Шестата година е, когато започва цялото забавление, защото досега двойките се отегчават един от друг, въпреки че все още са лудо влюбени един в друг. Така че това, което трябва да направите, е да следвате традицията, която ви моли да вземете подаръци, направени от бонбони. Още веднъж, можете да използвате кошницата с идеи от ракита и вместо плодове и цветя, хвърлени в асортимент от бонбони. Можете също така да си вземете кутия с гланц за устни на бонбони и да му получите абонамент за списания, свързани с бонбони.

Подаръци за 7-та годишнина:

Лично ние чувстваме, че няма нищо по-добро от това да си направите подарък със собствените си ръце. Любовта и енергията, която влиза в изработването на подарък за годишнина, е единствен по рода си. Ние обаче разбираме колко трудно може да бъде това, особено с живите, които водим с плъхове, което ни води до натиск за време. Оттук и традицията казва мед, така че може би медни чаши, трапезария, изработена от медни или медни фънки бижута.

Подаръци за 8-та годишнина:

Всички неща бронзови, така че проверете за предмети, според традицията, които водят до пари клипове, скулптури за украса на къщата или дори bookends също, и накрая,

Подаръци за 9-та годишнина:

Грънчарство и върба по традиция са предмет на подарък, така че това, което трябва да дадете, са индиго, като керамика, върбова кошница, пълна с лакомства и др.

Юбилейните подаръци са чудесен начин да се каже „Обичам те“. Тези подаръци ще означават повече, ако ги персонализирате и ги направите по-сантиментални. Подаръкът на съпруга ви, часовници, портфейли, вложки за портфейли, часовници, канцеларски материали и т.н. Юбилейните подаръци са идеалният край или началото на романтичен ден.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 0,

Гледай видеото: Луксозна картичка за годишнина от сватба, изработена с техника Пергамано (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send