Красота и мода

20 Модерни и стилни дизайни на офис маси със снимки

Pin
Send
Share
Send


Може да си представите офис със столове, маси, работни станции, кабини, кабини, рецепция и др. Масите в офиса представляват много важна част от офис мебели. Масите в различни форми и размери, привикнали според изискванията на офиса, са това, което прави офиса да изглежда готин, луксозен и елегантен. Дизайни, марка, финиширане, персонализиране и др. Формират много важен аспект при избора на таблици. Формата на масата също е много важна, както в правоъгълник, кръгла, квадратна, овална и др.

Най-новите и най-добрите идеи за офис таблични дизайни в различни типове:

Тук ще проверим 20-те най-добри дизайна на офисната маса.

1. Стилна офис таблица:

Това е стилизирана офис маса със страничен шкаф за шеф. Това е много стилно с избора на цветове в таблицата и дава на изпълнителския вид с чисти линии и интелигентен външен вид. Кабината на шефа е нещо, което е много впечатляващо в офиса, тъй като всеки се стреми да бъде на това място един ден в офиса. Така че погледът наистина има значение за каютата на шефовете, а масата е мястото, където се провеждат максимални дискусии.

2. Традиционна дървена офис маса:

Това е традиционна инсталация за офис в подходящо дърво. Дървените мебели са дълготрайни и никога не може да се сбърка с дървени мебели за офис. Тя има три стелажи от странични маси от двете страни с хубава широка маса в средата за безпроблемна работа. Страничните шкафове от двете страни осигуряват лесен достъп до всички хартии, файлове, папки и необходимите документи.

3. Съвременна офис таблица:

Това е съвременна офис маса от кожа и дърво. Това е за плюш офис с този дизайн и стил. Това е богато покритие от дървен въглен, което е много впечатляващо в сравнение с обичайното дървено покритие. Инсталацията на мебелите е с ниска височина и има вградено управление на проводници за свободно пространство в офиса.

4. Стъклен офис дизайн:

Това изглежда наистина шик и наистина невероятно за офис. Трябва да има максимална предпазливост и е много висока поддръжка мебели, но изглежда, че тази таблица дава ума разпенващ в офис. Офисните маси са в стъкло, което придава приятно впечатление на кабината и стаята. Останалата част от стаята може да бъде поставена минимално за наистина тонизиран вид.

5. Конструкционни таблици за офис маси:

Това е наистина интересна част от офис мебели. Това е зиг-заг маса, която може да се използва за конференция, мозъчен штурм или дискусии. Тази таблица може да се разширява или свива според нуждите на офиса, което всъщност е много полезно за малки офиси. Тази офис маса също е чудесна за малки офиси или стартиращи фирми, където хората дори работят от домовете си.

6. Офис компютърна таблица:

Това е един добър компютър за орехово покритие и работна маса за офиси. Областта на клавиатурата е отделна за лесна работа в компютъра. Правоъгълник във формата със странични чекмеджета от едната страна и малка врата в другата, това е за цялата офис работна станция за служител. Това е идеален дизайн на офис маси за банкови и финансови институции.

7. Дизайн на стола за офис стомана:

Това е по-скоро груб и труден офис мебели. Изработена от неръждаема стомана, това дава хубав блясък на офисната маса в краката, а плота на масата и чекмеджетата са изработени в черно покритие, което придава хубав стилен вид на офиса. Това се открива в банките и почти всички държавни служби, тъй като те са маси с ниска поддръжка.

8. Таблица на изпълнителния офис:

Това е класическа офис маса за кабината на шефовете. Това е хубаво лъскаво дървено покритие. Масата е с форма L с работна маса и прилежаща маса за други неща, които трябва да се съхраняват като телефон, трофеи и фоторамки и т.н. Изпълнителният стол с голяма възглавница също съвпада с офис мебелите.

9. Съвременна таблица за приемане:

Това е перфектна маса за приемане на съвременен офис или сервизен офис за посрещане на хора в топъл офис. Формата на масата е просто страхотна и много необичайна. Използваните цветове са приятни и приветливи с индиректно осветление и свежи цветя точно на входа.

10. Таблица „Моят собствен офис“:

Това е една хладна офис маса, създадена и персонализирана от един човек, за да направи мястото наистина топло и привлекателно. Бюрото и масата са настроени и подредени според избора и предпочитанията, за да може човек наистина да даде пълна производителност. Осъществяването и декорирането на масата го прави вторият ни дом, където хората прекарват по-голямата част от времето си през деня.

11. Викторианска офис таблица:

Някои офис все още предпочитат викториански стил мебели за най-високо ниво изпълнителни и мениджъри в офиса, тъй като техните идеи са това, от което се прави компанията. Те са старейшини предпочитат стария стил масивна дървесина, антични викториански мебели. Мебелите са много тежки и стаята също е силно изгорена.

12. Офис таблични дизайни с колела:

Както подсказва името, таблицата има колела, което улеснява придвижването до съседните маси. Този вид настройка е идеален за стартиращи фирми и малки предприятия, които имат ограничения в пространството и дори проблеми с бюджета и не могат да разпръснат много на мебели и инфраструктура.

13. Офисна таблица L:

Това е хубава L форма офис маса, направена в регенерирана дървесина, която дава страхотен рустикален поглед към същото. Това е за творчески пространства, офиси на списания, рекламни и маркетингови офиси. Таблицата с формата на L дава възможност на хората да седят и да работят заедно с шефа.

14. Пластмасова офис маса:

Хората предпочитат пластмасови мебели с ниска поддръжка вместо традиционните дървени. Това е за творчески хора, които винаги работят с екипа. Тази колоритна офис маса незабавно вдига настроението и дава хубав ярък поглед към офиса. Страничните чекмеджета и рафтовете осигуряват достатъчно място за съхранение на офис необходимото.

15. Кръгла маса в офиса:

Службата се нуждае от кръгла офис маса за бързи дискусии; срещи с хмел и т.н., където се разработват и записват незабавни планове и екзекуции. Това е хладна маса, която не заема много място и е идеална за офис. Масата е дървена с четири стола. Това е една стилна изглеждаща маса за офис мебели.

16. Офисната таблица на изпълнителя:

Това е офисната маса на художника, перфектна за масата, аксесоари за бюро за инструментите и четките и др. Цветният декор в зоната за маса определя настроението, необходимо за тази магия с четките. Платното може да бъде направено и боядисано, ако масата и другите неща са правилно настроени.

17. Таблица на офисната конферентна зала:

Конферентните зали са много важни за офис за провеждане на срещи и важни дискусии. Тази офис маса е достатъчно дълга за стаята и разполага с много столове за настаняване на хора. В стаята има проектор или LCD за лесни презентации.

18. Офисната маса за бъдещето:

Това е наистина новата възрастова архитектура и дизайнерска мебелна маса за офис. Това е за бъдещ офис поглед с концепция за отворен офис без кабини или прегради. Това е идеален за модерни офис мебели.

19. Таблица за многопотребителски офиси:

Това е хубаво изглеждащо необработено покритие на множество офис маси, за да се организират много неща като файлове, хартия, бюро за консумативи, папки и т.н. хора, чакащи в района.

20. Отиди на зелената офис маса:

Това е един иновативен и необичаен дизайн на масата. Това е дървена нисковисока маса в цвят кестен с зелена площ за растения в центъра. Зелената зона, защото на растенията дава приятно усещане, докато влиза в офиса и определя деня за човека. Това е идеално място за добре дошли в офиса.

Файловете, документите, химикалките и документите са част от офиса, точно като маси, столове и др., Които са част от офис мебели. Описаните по-горе двадесет дизайна на офисната маса са невероятни във всеки един начин, за да се даде на офисното пространство голямо ново чувство, за да бъдете продуктивни всеки ден. Една добра маса може да подчертае пространството толкова добре, че другите мебели в офиса могат да бъдат леки и не много тежки. Таблиците всъщност са много неразделна част от офис обзавеждането.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20.

Гледай видеото: Norman Foster: Building on the green agenda (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send