Красота и мода

9 Различни цветове на топаз скъпоценни камъни с имена и картини

Pin
Send
Share
Send


Скъпоценните камъни винаги са били привлекателни за проектиране на бижута. Сред тях топаз е популярен скъпоценен камък. Топаз е раждане от ноември. Високо достъпна, тя е издръжлива и се намира в няколко цвята. Колкото по-дълбок е цветът на топазния камък, толкова по-голяма е неговата стойност. Докато топазните скъпоценни камъни, които са по-малко цветни, са с ниска стойност и лесно достъпни.

Ноемврийски рожден ден Топаз Ползи и значения:

Името на топаз идва от сапскритска дума тапас, което означава огън, който всъщност подхожда на оранжевия цвят топаз. Следват различните видове топаз, налични на пазара и ползите от него.

1. Имперският топаз:

Сред няколкото топазни скъпоценни камъни императорският топаз е най-скъпоценният и скъпоценен камък. Въпреки че се вижда в два нюанса, той е основно златистожълт. Ако имате поглед към камъка през деня, той изглежда оранжево розов със златист вид, а в светлината на лампата изглежда розово-червен. Той символизира любовта, защитата, богатството и лечебната сила.

2. Скъпоценни камъни от топаз:

Този скъпоценен камък е високодостъпен в Бразилия. Предлага се в кристално жълт цвят, широко се използва за производство на скъпоценни бижута. Твърд скъпоценен камък, той е привлекателен и ценен, отколкото друг мъж, направен от скъпоценен камък от топаз. Той символизира благородство, духовност, щедрост и сила.

3. Естествен син топаз:

Сините топазни скъпоценни камъни не са истински скъпоценен камък. Те са получени след химически процес, чрез който получават този невероятен цвят. Следователно те също са евтини. Различните нюанси в сините цветове, в които се виждат, са синьо синьо, синьо синьо, електрическо синьо, светло синьо, лондонско синьо и т.н.

4. Бял топаз Gemstone:

Също известен като ледник топаз, той може да ви обърка с диамант. Тя е прозрачна и ясна. Той е много достъпен в Екатеринбург и е най-чистият камък на разположение. Бижутата, изработени от ледника, дават уникален и зашеметяващ вид. Сребърният камък символизира чистотата, истината, положителната енергия и духовността.

Виж повече: Emerald Gemstones

5. Опушен Topaz Gemstone:

Наричан също като опушен кварц, той е широко достъпен на различни места. Оцветени с оранжево и жълто, опушените скъпоценни камъни от топаз не са истински, но могат да ви объркат, ако се съхраняват с действителните топазни камъни. Те са силно износени, за да се избегне или премахне негативното въздействие или енергия. Опушеният камък носи късмет, благоденствие и богатство, когато е надарен на близките ви.

6. Мистичен Топаз Gemstone:

Сред всички видове топаз мистичният топаз е подобен на чист топаз. Това е зодиакален камък на Везни, Рак и Водолей. Смята се, че мистичният топаз трябва да се носи в близост до кожата, тъй като осигурява силата на изцеление. Той символизира доброта, съпричастност и състрадание. Той е силно надарен на скъпите, които искат да постигнат нещо страстно.

Виж повече: Бижута с каменни камъни

7. Азотичен топаз:

Цветен скъпоценен камък от дъга е важен от много години. Предлага се в няколко модела и дизайна. Тя може лесно да се обърка с мистичния топаз, тъй като е доста сходен с него. Той символизира истинско приятелство, целомъдрие, щастие и надежда. Той дава кралски поглед, когато е осеян с различни дизайни на бижута.

8. Topaz Purple Gemstone:

Лилавият топаз е най-често срещаният скъпоценен камък, достъпен по целия свят. Той е важен камък за вземане на решения. Когато е надарен, той носи късмет, богатство и енергия на молитва към приемника. Той също така символизира защитата, тъй като спира отрицателната енергия, която привлича човек.

Виж повече: Ползи от опал Gemstone

9. Цитрин топаз или кафяв топаз за момичета:

Скъпоценните камъни от цитринов топаз се намират в три цвята. Едната със златист нюанс, бледо жълто и дълбоко оранжево. Смята се, че този камък е скъпоценен и щастлив за момичетата от ноември. Широко се използва за проектиране на бижута за дами. Цитринът символизира любовта, приятелството, целомъдрието и женствеността.

Топазните скъпоценни камъни са модерни и доста модни. Техните различни цветови нюанси ги правят по-привлекателни и закачливи. Високо използваният топаз за бижута е синият топаз.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: NYSTV - The Seven Archangels in the Book of Enoch - 7 Eyes and Spirits of God - Multi Language (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send