Категория Красота и мода

Как можете да получите без косми гърди зърната естествено у дома?
Красота и мода

Как можете да получите без косми гърди зърната естествено у дома?

Растежът на косата на гърдите е много често срещано явление, което се случва с жената. Обикновено започва по време на пубертета, но се появява, когато сте стари, особено когато се появят колебания в хормона. Косата обикновено расте върху зърното и те са по-тъмни в сянка, както и останалата част от косата на тялото.

Прочетете Повече
Красота и мода

20 невероятни ползи от домати за кожа и здраве

Без значение какъв е сезонът или причината, дъвченето на сочен червен домат носи цял товар от ползи за тялото. Най-хубавото е, че не е нужно да чакате за определено време на годината, за да пристигнете, за да имате пресни червени изкушения, те са на разположение през цялата година. Точно от храненето до здравеопазването, благосъстоянието до душевното спокойствие, чувствените домати имат толкова много за предлагане на телата ни.
Прочетете Повече
Красота и мода

Топ 9 фантастични чадъри със снимки

Fancy чадъри могат да се видят навсякъде, които имат огромни колекции в дизайни и модели. Те са специално достъпни за мъже, жени, а също и за деца. Тези чадъри са проектирани като такива, за да отговарят и издържат на различни климатични условия. Те също са силни, дълготрайни и внимателно моделирани.
Прочетете Повече
Красота и мода

Топ 15 сгъваеми чадъри със снимки

Ако търсите най-добрите колекции на сгъваемите чадъри, тогава можете просто да погледнете следната дискусия. Тук ще имате възможност да получите кратко описание на всеки тип сгъваеми чадъри. Те идват в голямо разнообразие, а също и със здрави характеристики. Трябва да сте добре запознати с неговите характеристики и качества, за да закупите най-подходящия сред стотиците на пазара.
Прочетете Повече
Красота и мода

9 Невероятни чадъри със снимки

Направете си пътуване до плажа или малък екскурзия със семейството и приятелите си като незабравими. Да, наистина ще се насладите на деня, когато сте добре оборудвани с такива Чадъри за маса. Тези видове чадъри с маси са идеални за вашата градина. Можете също така да проектирате тази градинска мебел според вашето желание, което тогава ще подхожда добре на вашите екстериори.
Прочетете Повече
Красота и мода

30 различни вида пижами за жени с изображения

Пижама за жени, въпреки че можете да се възползвате от износените си колежани тениски и шорти с удоволствие за удоволствие в свободното си време, но не работи добре през цялото време. Въпреки това, попадате на времето, когато наистина имате нужда и заслужавате да имате един пижамен комплект, който ви кара да се чувствате толкова добри, колкото наистина изглеждат.
Прочетете Повече
Красота и мода

8 естествени лечения за напукани кътчета на устата (ъглово хелитис)

Какво представляват ъгловите хелитити (Cracked Lip Corners)? Имате ли червени подути петна в ъгъла на устните си? Обърнахте ли достатъчно внимание на това? Ако не, тогава нека да знаем, че това състояние може да бъде ъглово хейлит. Да, чухте го правилно, че болезнените и възпалени петна могат да бъдат симптомите на устните на хейлит.
Прочетете Повече
Красота и мода

9 Красива Градински Чадъри С Картини

Някои хора пазят тези градински чадъри като своя страст и повечето от тях имат за тяхната градина, за да получат ползите и лукса да го ползват със семейството и приятелите си. Има различни видове в тези градински чадъри, тъй като те са произведени и моделирани в огромни проекти. Те също могат да бъдат персонализирани и направени по желание.
Прочетете Повече
Красота и мода

Топ 9 бижутерийни дизайни за жени в модата

Перлата от морето е бижу, която всички обичат. Бялата перла е класически цвят за сладководните перли. Бялата перла се използва в бижута от всякакъв вид като обеци, колиета, гривни и т.н. Опитайте сиянието на сладководна бяла перла и ще се влюбите в нея. Бялата перла е красива за гледане, тъй като цветът придава блясък.
Прочетете Повече
Красота и мода

9 невероятни големи шапки за жени и мъже с изображения

Всички ние се нуждаем от добро количество слънцезащитен фактор, за да запазим кожата ни здрава през горещите летни часове. Но всички ние трябва да се погрижим за размера на главата си, докато избираме този за нас. Някои от тях могат да имат по-малки глави, а други може да имат големи. Хората с големи глави се притесняват повече и мислят, че са навън без запаси от големи шапки, за да защитят главата и кожата си от слънцето.
Прочетете Повече
Красота и мода

20 различни вида шапки за мъже и жени с изображения

Шапката, която може да бъде наречена и като предпазител, която предпазва скалпа и косата от всякакви леки външни наранявания, както и предпазване на косата от прах и външно замърсяване. За да изглеждат по-стилно и модни дизайнери са променили дизайна на старата шапка в нов модерен аксесоар, както и да внесат остарял или изчезнал дизайн на шапката в текущата тенденция с уникален плат и цвят.
Прочетете Повече
Красота и мода

9 Най-добри Pocket Чадъри със снимки

Чадъри или слънчобрани са тези, които могат да се използват по време на валежи и да се предпазват от директни слънчеви лъчи. Модата също прави своя отпечатък. Има един вид чадъри, които са доста по-компактни и ефективни и преносими тип, който се нарича джобни чадъри. Джобните чадъри правят своя отпечатък навсякъде по света.
Прочетете Повече
Красота и мода

Топ 9 уникални дизайна на коледна пижама за семейството

Пижамите са добавили към новата категория мода днес, когато хората обичат да ги носят от време на време. Пижамите обикновено са традиционно или етническо износване на западните страни, където те носят тези видове пижами. Това са бели и червени цветове, които изглеждат очарователни в това облекло.
Прочетете Повече
Красота и мода

Уникални чадъри за дъжд - нашите Топ 9 със снимки

Дъждовните чадъри са най-използваните чадъри. Има голяма нужда от защита, необходима от дъжда, докато пътувате или извършвате някаква работа в дъжд, защото тя може да унищожи всичко. Може да има много такива сортове, които да бъдат споменати за чадъри за дъжд. Тези чадъри могат да се използват за офис, пътуване, сватби и др.
Прочетете Повече
Красота и мода

Топ 7 анти стареене клиники в Индия

Красотата е нещо, което не трябва да се ограничава до възрастта. Въпреки това, колкото повече човек остарява, толкова и кожата. Ако не се грижите правилно, на кожата се появяват признаци на стареене от 35-годишна възраст. Това води до увисване на кожата и фини бръчки по лицето, петна, тъмни петна и др. Това е един от сериозните проблеми, с които хората се сблъскват в наши дни.
Прочетете Повече
Красота и мода

9 Най-добрите бели пижами за жени с изображения

Бялата пижама е най-предпочитана, когато се прави със 100% памук или дори сатен. Всички те придават гладко, меко и охлаждащо усещане, което го прави идеален за уютни нощувки и уикенд излежаване. Тези памучни дамски бели пижами са идеални за прехода от зимата към пролетта, а след това и през лятото.
Прочетете Повече
Красота и мода

Последни оранжеви чадъри - нашите Топ 9 с изображения

Днес чадърът или бръмбарът е често използван елемент, който не е бил случаят по-рано. В по-ранни времена само най-висок ранг на цивилни е използвал такива цветни чадъри и дори тогава не е бил за защита от дъжд. Основната цел на тези оранжеви чадъри е да предпазят човек от дъжд, но в наши дни той се превърна в изявление за всеки поколение.
Прочетете Повече
Красота и мода

9 Най-новите дизайни на дълги чадъри през 2018 година

Monsoon е сред любимите сезони на хората по целия свят. Това просто не прави обстановката красива, но и пълна с цветове. И когато говорим за дъждове, не можем да пропуснем чадърите, които са най-важният елемент, който виждаме по време на мусоните. Чадърите се предлагат в различни дизайни, цветове, форми и размери, макар че дългите чадъри дават най-доброто от партидата, защото те ви дават пълна защита от дъжд и са изключително удобни за носене и използване, когато вали.
Прочетете Повече
Красота и мода

Топ 9 Пижама за мъже в сватбата на бенгалски курти

Индия е разнообразна страна и културата и структурата на региона се променят на всеки сто километра. Културното многообразие се проявява по много начини, но най-видимата форма е в облеклото. Пижамата Курта беше предпочитаната форма на обличане за мъже в продължение на много векове, преди да вземем единодушно решение да бъдем повлияни от западния стил на обличане.
Прочетете Повече
Красота и мода

9 трябва да посетите храмове в Химачал Прадеш със снимки

Химачал Прадеш, едно от най-живописните щати на Индия, е заобиколено от възвишените Хималаи. Това хълмисто състояние се нарича Девбхуми или Земята на боговете. Това място не само е известно с туризма, но и привлича поклонници от цялата страна към своите храмове. Химачал Прадеш има богато митологично минало, което е разказано чрез някои от най-интересните храмове на Индия.
Прочетете Повече
Красота и мода

Арганово масло за растеж на косата и други ползи за косата

Опитвали ли сте арганово масло за косата си? Днес много хора страдат от проблеми с косата поради стрес, генетично или друго замърсяване на околната среда. Повечето от тях харчат хиляди в различни масла за растежа на косата. Малко познато масло от така нареченото „Арганово масло“ е достигнало до мнозинството като оперативно лечение на растежа на косата.
Прочетете Повече
Загрузка...