Категория Красота и мода

21 Артистичен паун (Mor) Mehandi Designs Опитайте нашите избори
Красота и мода

21 Артистичен паун (Mor) Mehandi Designs Опитайте нашите избори

Една от най-красивите птици, за които всички знаем, е паун, нашата национална птица. Техният микс от интензивни цветове и техния модел на перо е очарователен за толкова много от нас, че можем да обожаваме цял ден. Именно поради тази причина дизайнът на пауна е по-търсен и популярен сред многото налични дизайни.

Прочетете Повече
Красота и мода

9 Най-добър малък дизайн с чадър със снимки

Малките чадъри отново са сортове чадъри, които се използват за защита на хората от директни слънчеви лъчи и валежи. Малките чадъри са по-ограничени до един човек, за да го използват за лични цели. Малките имат някакво уникално разнообразие, което да бъде забелязано на пазара. Това дори може да бъде чадър за малки деца, който ще ходи на училище или обучение.
Прочетете Повече
Красота и мода

9 Най-новите шапки за мъже и жени в Индия

Като вземете една от шапките Beanie, ще откриете шапката, която може да комплиментира вашето облекло. Модерните шапки Beanie Hats са комбинация от класически вид с нова епохална производителност. С тях получавате необходимия комфорт и желания стил, който очаквате. Най-добри шапки за мъже и жени: Ето някои от най-добрите 9 снимки на Beanie Hats, 1.
Прочетете Повече
Красота и мода

9 Модерни шапки за мъже и жени през 2018 година

Съществуват многобройни серии от колекции от серия от шапки, които са проектирани в съответствие с новата модерна епоха. Някои от тях са с кръгла корона, а някои са елегантни, с дълбоко проектирано тяло на кофата. Някои от тях са с широки брошури и има модели, в които можете да видите най-тънкия от тях.
Прочетете Повече
Красота и мода

10 най-ефективни домашни средства за лечение на топлинна циреи върху кожата

Цирелите, най-често известни като топлина възпаляват, продължават да притесняват всеки един от нас, от време на време и не много от нас знаят реалните причини и лечения за същото. повдигнати бучки по кожата. Бавно, сърцевината става по-трудна с образуването и натрупването на гной в червеното петно, което прави кипене.
Прочетете Повече
Красота и мода

9 Различни цветове на сатенени пижами за мъже и жени

Поглезете се с малко екстравагантна сатенена материя, която ви кара да се чувствате леко копринени. Това е перфектното облекло, когато се нуждаете от комфорт за спане с мир. Този елегантен дизайн на сатенена пижама може да се даде като идеален подарък и за любимите ви хора. Тези изтънчени и модерни пижами са богати на впечатляващия си вид и най-доброто за вашето време за почивка.
Прочетете Повече
Красота и мода

20 различни вида чадъри в Индия със снимки

Хората обичат дъжд, но не са толкова доволни, че да са мокри при дъждовното време. Разбира се, те търсят най-добрия дизайн на чадъра, който отговаря на техните нужди. Тук можете да намерите различни видове чадъри, които имат свои собствени характеристики и характеристики. Изцяло зависи от индивида да избере нужните си нужди.
Прочетете Повече
Красота и мода

9 Най-добри шапки за котешки за жени и мъже, които са с тенденция през 2018 година

Колекцията на шапките за кокошки (Bowler Hats) също е известна като биликоук или боб или Derby Hats. Най-често се характеризира с кръгла корона и често се прави с твърд филц. Първоначално е създаден от производителите на шапката в Лондон през 1849 г. В този списък с шапки има много видове, като британските, ирландските и американските.
Прочетете Повече
Красота и мода

10 естествени средства и съвети за да се отървете от легла Bug & Лечение лекота лесно

Имате ли трудно време със сърбеж и червени следи по тялото, но не знаете какво ги причинява? Добре! Леглите бъгове могат да причинят зачервяване и сърбеж по тялото ви. Въпреки, че е страшно и досадно да знаете, че бъговете са на вашия матрак и се хранят с кръвта ви, когато се запознаете с тяхното присъствие, е важно да потърсите ефективни мерки, за да се отървете от тях.
Прочетете Повече
Красота и мода

Хартиен чадър - Как да правим и съвети

Чадърът може да бъде описан в различна перспектива според това, как се вижда той, който може да се класифицира според използването и дизайна на чадъра. Чадърът, който може да се разглежда като нещо, което може да се използва за предотвратяване на намокряне при дъждовно време или за артистичен човек, чадър може да бъде описан като разцъкващ материал, който може да бъде направен от различен материал и дизайн.
Прочетете Повече
Красота и мода

Топ 9 места за меден месец в Южна Африка

Южна Африка е емблематична дива природа. Красотата на мястото описва пейзажа, животните и различните култури. Всички те са много отговорни за повишаване на красотата на мястото. Огромният континент, заобиколен от джунгла и планина, може да бъде добро място за вашия меден месец. Тези, които обичат дивия живот, пълен с приключения, могат да планират медения си месец.
Прочетете Повече
Красота и мода

9 Различни нюанси на сините перли и нейните бижута

Синият цвят е цветът на роялти. Така сините перли са чудесен начин да покажете богатство и блясък. Сините перли могат да бъдат култивирани или естествени. Можете да получите няколко различни вида сини перли, които могат да бъдат поставени в бижута. Опитайте пръстени, гривни или огърлици за този поразителен външен вид. Сините перли, изброени тук, са чудесни в техните настройки.
Прочетете Повече
Красота и мода

15 Различни дизайни на бижута за жени в модата

Бижутерията Pearl е част от аксесоара, която всяка жена иска в гардероба си и има много причини за това. Едното, което е с всички, както на облеклото и второ, че идва в многобройни дизайни, за да задоволят всеки стил. Бижутерията Pearl е модна декларация за жените по целия свят от всички възрасти и пешеходци на живота.
Прочетете Повече
Красота и мода

Топ 9 места за меден месец в Бангладеш

От години Бангладеш е привлечен от меден месец. Мястото носи носталгия като стара страна. Мястото е много актуализирано с най-новите съоръжения тогава. Хората се радват на огромна промяна. Местата за меден месец са много атрактивни за разходване на качествено време. Хиляди луксозни хотели са построени в сърцето на града с най-новите удобства за двойка меден месец.
Прочетете Повече
Красота и мода

9 Най-новата колекция от сини чадъри с изображения

Чадърите са най-популярните аксесоари, които можете да намерите във всички домове. От варианта нюанси, сините чадъри са най-предпочитаните и обичани сянка от двата пола. Има и широки възможности в тези нюанси, като всички други серии от колекции. Има печатни, обикновени, квадратни, кръгли, леки и тежки син чадъри.
Прочетете Повече
Красота и мода

Какво е пожарогасител? Видове, използване и как да се справим с него?

Искряща огън може да унищожи дори един замък. Огънят е един такъв опасен елемент от петте велики елемента на живота. Всеки от елементите е опасен и огънят е един от най-опасните елементи. Огънят обикновено се отлага от водата и методът се следва много дълго време. Но тогава бяха открити пожарогасители, които изключиха огъня.
Прочетете Повече
Красота и мода

5 Cute 9 Dots Rangoli / Пули Колам Дизайн, който да се опита в пристигащите фестивали

Ранголи е най-красивият дизайн, който ще се види извън дома. Тази входна декорация е първото нещо, което гост ще забележи, когато дойде на посещение. Основно е да се угоди на боговете, че е създаден ранголи. Ранголи могат да се правят ежедневно или за празнични поводи. Ранголито, което използва 9 * 9 квадрат, е много сложно и става много красиво.
Прочетете Повече
Красота и мода

5 Специални 3 точки Rangoli / Pulli Kolam Designs

Ранголи е нещо, което повечето жени правят сутрин на входа на дома си. За ежедневна употреба, ранголито, което е създадено, е просто. Само в някои случаи те създават сложни и красиви дизайни, които отнемат много време. Ранголи обикновено се прави, като се започва с квадрат от точки. Това може да бъде и 3 * 3 квадрат.
Прочетете Повече
Красота и мода

15 Най-добри детски чадъри със снимки

Като цяло детските чадъри са малки чадъри, които са предназначени само за вашите деца. Повечето от детските чадъри са направени с детски дизайн на балдахина, като карикатури или други животински дизайн като патици, тигри, зайци, жаби и др. Добре известно е, че децата непрекъснато променят интереса си и искат всички играчки и аксесоари, които да отговарят на новата мода, така че даването на вашето дете на чадър е много добър избор.
Прочетете Повече
Красота и мода

5 Последни 4 точки Rangoli / Pulli Kolam дизайни да се опита през 2018

Ранголи е прекрасно изкуство, което украсява повечето хиндуистки домакинства. Това създаването на оцветен прах на фона на пода е това, което се прави от всички жени на сутринта. Това е особено важно по време на фестивалите. Ранголите могат да бъдат направени от едноцветно, обикновено бяло, или могат да се използват няколко атрактивни цвята.
Прочетете Повече
Красота и мода

9 Красиви дизайна на червени чадъри с изображения

Чадърът се поддържа от дървени или метални ребра, които обикновено се монтират на дървен, метален или пластмасов стълб, за да осигурят защита срещу дъжд в дъждовния сезон. Обикновено червеният цвят показва, че символът на любовта или спорта. Всъщност червеният цвят е важен символ за правата на секс работника и се използва и за събития.
Прочетете Повече
Загрузка...