Категория Диета

Индийска диета за пациенти с диабет
Диета

Индийска диета за пациенти с диабет

Диагностицирани с захарен диабет? Диабетът е нарушение, което се случва, когато нивата на инсулин са недостатъчно произведени в организма, което води до високи нива на глюкоза. След като човек се идентифицира с диабета, единственият начин да го лекуваме е чрез контролиране на нивата на глюкозата чрез лекарства, диета и физически упражнения.

Прочетете Повече
Диета

Диета на зелената супа

Диета със зеле от супа е всъщност план за хранене, който включва консумация на супа от зеле, когато е гладен. Това трябва да се следва в продължение на седем дни за ефективна загуба на тегло. Тази диета основно се върти около консумацията на супа от зеле, която може да има без никакви ограничения върху количеството. Наред с тази супа на дитер се разрешава ограничени количества специфична храна за определени дни.
Прочетете Повече
Диета

3000 калории диета

Знаете ли за 3000 калории диета? Повишени в калории и заредени с хранителни вещества, орехът създава здравословна закуска на висококалорична диета. Въпреки това сте наследствено тънък иначе се занимават с медицинско състояние, което го прави твърд, за да добавите тегло, може да се борят като много да поставите на паунда, тъй като почти всички хора се съпротивляват да губят.
Прочетете Повече
Диета

Най-добра диета за подпомагане на естествения ръст на височината

Височината винаги е била грижа за повечето от нас. Добрата височина не само може да подобри личността, но и ви прави уверени. Въпреки че височината зависи от гените, диетата и храненето също могат да играят положителна роля в този аспект. В нашето тяло HGH, човешкия растежен хормон, е отговорен за повишаване на височината. Небалансираната диета може да попречи на функционирането и да доведе до бавен или ограничен растеж.
Прочетете Повече
Диета

Течен план за диета - ползи и странични ефекти

Менюто с течна диета е тази, в която се изтегля твърдата храна и приемането на течности от всякакъв вид се извършва като заместител. Течната диета помага при почистването на тялото и помага за поддържане на телесното тегло след определени медицински състояния. Течностите по принцип също трябва да се приемат в достатъчни количества, за да се поддържа тялото хидратирано, а кожата и косата да са в добро и здравословно състояние.
Прочетете Повече
Диета

Как да получите шест пакет Abs чрез диета

Харесвате ли шест опаковки на абс? Опитвате ли се да изградите шест пакетни абс? Повечето хора смятат, че е много трудно да получат 6 опаковки. навсякъде, където се обръщате, някой е окуражаващ следващата тайна да получи шест абс. Някои от тези така наречени „тайни” трябва да имат известна степен на истина, докато други имат много малко.
Прочетете Повече
Диета

The Ultimate сок диета план за загуба на тегло

Имате ли наднормено тегло? Искате ли да загубите няколко инча или няколко килограма чрез някаква диета? Можете да опитате сок диета и да получите по-здравословен орган. Тази диета всъщност е вид диета за детоксикация, която включва консумация само на плодов сок и сурови зеленчуци, заедно с вода. Въпреки това, тази диета трябва да се поддържа за много кратък период от време.
Прочетете Повече
Диета

6-ти месец Бременност Диета - Кои храни да се хранят и да се избягва?

Да бъдеш бременна е голяма привилегия за всяка жена. Може би това е най-прекрасният подарък за живота на една жена. Когато започнете да носите малко в утробата си, опитайте се да дадете на бебето здравословен живот. Храните са единствените опции, които могат да осигурят хранителни вещества за вашето бебе. С помощта на Вашия лекар направете диаграма за здравословна диета, която трябва да се следва.
Прочетете Повече
Диета

Диета на щитовидната жлеза

Страдате ли от проблем с щитовидната жлеза? Смятате ли, че е трудно да се справите? Не се притеснявайте! Ние сме тук, за да ви помогнем. В момента има много хора, които са изправени пред проблема с щитовидната жлеза. Диета на щитовидната жлеза играе важна роля за намаляване на симптомите на проблемите на щитовидната жлеза. Въпреки, че не забравяйте да се консултирате с Вашия лекар за какъв вид диета меню на щитовидната жлеза са следните.
Прочетете Повече
Диета

9-ти месец Бременност Диета - Кои храни да се яде и да се избягва

В този етап или бременността структурата на тялото на бебето е почти развита. Бебето използва за по-голяма тежест и мозъка, белите дробове непрекъснато се развиват. Просто въвеждайки този месец, можете да почувствате повече тегло, което може да повлияе на храносмилателния ви процес. Ето защо трябва да направите резервно копие на хранителните вещества на тялото чрез правилно диета.
Прочетете Повече
Диета

8-ми месец бременност диета - кои храни да се яде и да се избягва

През 8-мия месец на бременността може да усетите тежка тежест, увеличена матка и всички други промени, които могат да създадат дискомфорт за ежедневния живот. Киселини, лошо храносмилане, замъглено зрение, запек и нередовни преждевременни болки са някаква причина да се филтрира вашата диаграма. Правилната диета е важна на този етап, за да се намали стреса от допълнителна умора.
Прочетете Повече
Диета

Какво е Isagenix Диета план и как действа?

Дали с наднорменото тегло се натоварвате много? Смятате ли честото отпадане на енергийното ниво? Страдате ли от липса на доверие и депресия поради наднорменото тегло? След това, вместо да се чувствате разстроени, можете да изберете диета Isagenix. Тази диета няма за цел само да намали теглото си. Тази диета също е предназначена за детоксикация и почистване на всички примеси в тялото ви.
Прочетете Повече
Диета

ГМ диета и планове: Как да отслабвам за 7 дни

Опитвал ли си опитен план за диета с GM? Искате ли да загубите теглото си за 7 дни? Първо трябва да знаете какво е gm diet.Gm означава General Motor. В момента, поради небалансирания начин на живот, хората са изправени пред проблема със затлъстяването. Затлъстяването е едно от основните предизвикателства днес. Това е проблем за хората по целия свят, които представляват сериозни рискове за здравето, като допълнителното тегло е само по себе си затруднение.
Прочетете Повече
Диета

7-ми месец Бременност Диета - Кои храни да се яде и да се избягва

Влизате в последния триместър на бременността. Имате нужда от пълен план за диета, за да се гарантира перфектното хранене на вашето бъдещо бебе. Медицински експерти дават мнението си по въпроса, че е задължително да се вземат 460 калории дневно в допълнителна база, за да се роди здраво и годно бебе.
Прочетете Повече
Диета

План за диета за отслабване

Apple диетите са лесни и лесни за следване. Това е заместителна диета, която се следва в продължение на 3-5 дни, в зависимост от теглото, което искате да загубите. За хора, които отиват на екстремни диети за бързо отслабване, ябълковите диети са най-доброто от всички възможности. Можете да намалите мазнините и калориите колкото искате, но все пак няма да ви се налага да гладувате, можете да ядете колкото искате ябълки.
Прочетете Повече
Диета

Диета на Притикин

Ако сте адски склонни да губят някои излишни килограми това лято, тогава диета Pritikin е идеален за вас. Тази диета се състои от здравословна диета с ниско съдържание на мазнини. При сравняване на диетата на Притикин с другите налични диети, хората обикновено смятат тази диета за лесна и привлекателна. Тъй като тази диета се състои от зърна, плодове и зеленчуци, тя е една от най-здравословните диети на пазара.
Прочетете Повече
Диета

Диета за зелен чай

За този зелен чай диета план за работа като детоксикация диета, ще трябва дневник и календар. Ще трябва да проверите календара си и да отбележите седмица, която е свободна от всички партита, сватби и други социални функции. Това може да провали плана ви за детоксикация. Храни, които не трябва да се приемат: Даден по-долу е списък на храните, които трябва да избягвате по време на тази диета: Алкохол и цигари Млечни продукти (разрешено е ½ чаша неподсладено кисело мляко с ацидофилус всеки ден) Захар, кленов сироп, мед и всички видове изкуствени подсладители Кафе и сметана Зърна: пълнозърнести храни като пшеница (хляб, бисквити, сладкиши, тестени изделия) и други зърнени храни, като овес, ориз, ръж, ечемик и лимец Всички видове сушени плодове Храни, които можете да приемате: По-долу е даден списък на храните, които можете да приемате по време на тази диета: • Плодове: Всички видове пресни плодове са разрешени за тази диета • Зеленчуци: Всички видове пресни зеленчуци са разрешени за тази диета • Риба Разрешени са всички видове прясна риба, както и рибата, която е консервирана във вода или зехтин. • Всички видове постно месо, като постно червено месо, птици (без кожата).
Прочетете Повече
Диета

План за високо съдържание на протеини

Протеинът се състои от аминокиселини, които са от съществено значение за правилния растеж и развитие на тялото. Човешкото тяло може да произвежда някои аминокиселини, които са необходими за производството на протеин. Но някои аминокиселини трябва да бъдат получени от външни (растителни или животински) протеинови източници. Средно, RDI или препоръчителният дневен прием на протеини за мъже на възраст от 19 до 70 години е 56 грама, а за жени на възраст от 19 до 70 години е 46 грама.
Прочетете Повече
Загрузка...